Biologische wijn bestellen

Bij Heeren van de Wijn kun je eenvoudig biologische wijn bestellen in elke prijsklasse. Wat dacht je van een mooie wijn uit Chili of Frankrijk? Of kies je liever op basis van het druivenras, zoals Grenache of Tempranillo? Wat je ook zoekt, bij Heeren van de Wijn hebben de perfecte fles voor elk moment! 

Verschil tussen 'gewone' en biologische wijn

Biologische wijnen winnen steeds meer aan populariteit. Dat is ook wel logisch. Ze zijn namelijk niet alleen ontzettend lekker, maar ze zijn ook nog eens goed voor het milieu! Alle wijnen zijn natuurproducten. Het wordt immers gemaakt van druivensap. Desondanks zijn er grote verschillen tussen niet biologische en biologische wijn. Biologische wijn bevat bijvoorbeeld minder sulfiet. Het maximale sulfietgehalte is zelfs 30 tot 50 gram lager dan bij niet biologische wijnen! Bovendien wordt bij het maken van biologische wijn uitsluitend gebruik gemaakt van druiven die niet bij chemische pesticiden in de buurt zijn geweest.

Onze biologische wijnen

Barista Pinotage

9,49
Deze wijn wordt geproduceerd door Boekenhoutskloof wat gevestigd is in Franschhoek in Zuid-Afrika. Het wijnhuis staat bekend om zijn wijnen

Bio Bio Chardonnay

6,95
Cielo (hemel) is de naam van de familie die in 1908 dit wijnbedrijf oprichtte. In combinatie met ‘Terra’ (aarde) geeft

Bio Bio Merlot

6,95
Cielo (hemel) is de naam van de familie die in 1908 dit wijnbedrijf oprichtte. In combinatie met ‘Terra’ (aarde) geeft

BioNius Monastrell

4,50
Rudolf Nipius In 2011 was Rudolf Nipius meer dan 20 jaar werkzaam in de wereld van tabak, zuivel, koffie en

Cava Savia Viva Brut Reserva

10,95
Paxvinum is een familiebedrijf in de regio Penedès met een traditie die teruggaat naar het jaar 1790. In dit jaar

Cielo e Terra 3 Passo Bianco

8,95
Cielo (hemel) is de naam van de familie die in 1908 dit wijnbedrijf oprichtte. In combinatie met ‘Terra’ (aarde) geeft

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Ben je op zoek naar een cadeautje, dan is een mooie fles biologische wijn de ideale manier om je partner, vrienden of familie te verrassen. Op onze cadeaupagina vind je een ruim assortiment verschillende wijnen. Stel je liever je eigen cadeau samen? Dat kan natuurlijk ook! We hebben meerdere soorten cadeauverpakkingen beschikbaar. Ook als je op zoek bent naar een relatiegeschenk kun je bij de Heeren terecht. Stel samen met Cadeautje van de Wijn een persoonlijk cadeau samen, compleet in eigen huisstijl!

Vandaag besteld = vandaag in huis

We hebben verschillende fysieke winkels in Ede, IJsselstein, Veendendaal en Wagingen. Heb je een dagje geen zin om de deur uit te gaan? Dan kun je gewoon 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht in onze webshop! Kies jouw favoriete wijn en bepaal zelf waar en wanneer je je bestelling wilt ontvangen. Tegenwoordig kun je ook gebruikmaken van onze handige en razendsnelle same day delivery servicePlaats jouw bestelling voor 18:00 uur en je ontvangt het dezelfde dag nog tussen 18:00 en 21:00 uur! Ideaal voor onverwachts bezoek of een last minute cadeautje.

Heeren van de Wijn: voor echte liefhebbers

Heeren van de Wijn is in 2001 begonnen. Inmiddels zijn we flink gegroeid en leveren we al 20 jaar met veel plezier wijnen aan horeca, B2B en particulieren. Elke dag opnieuw werken we met passie en liefde voor de wijn. Hierbij hebben we maar één doel en dat is onze klanten een gewaardeerd en tevreden gevoel geven. De meeste wijnen importeren we zelf uit Europa. Om ons assortiment ruim en compleet te houden, werken we samen met collega importeurs. Voor het bestellen van lekkere biologische wijn ben je bij ons aan het goede adres!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.