Wijn winkel

Heeren van de Wijn is dé wijn winkel waar jij naar op zoek bent. Van een heerlijke fles wijn tot aan borrelpakketten, want dan is het feestje pas echt af. Met een ruim assortiment van meer dan 500 wijnen is er genoeg te kiezen! Zin in wat bubbels? Neem een kijkje bij onze mousserende wijnen. Wij hebben ook overheerlijke rode en witte wijnen, geschikt voor een wijnavond of bijvoorbeeld een diner. Vergeet niet dat je ook nog kan kiezen uit biologische en veganistische wijnen. Kortom, voor elk gelegenheid is er een passende fles! 

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Wijn is en blijft een van de populairste cadeaus om te geven. Overweeg daarom om je vrienden of familie te verrassen met een heerlijke fles bubbels. Wij willen je graag helpen bij je keuze en het cadeau zo exclusief mogelijk te houden. Zo hebben we in ons assortiment speciale cadeaupakketten samengesteld. Daardoor is het makkelijker kiezen en verras je je dierbaren. Weet je nog niet waar de wijnliefhebber van houdt? Wij hebben verschillende proefdozen in ons assortiment. Ook als je een zakelijk geschenk zoekt kan je bij de Heeren terecht. Met Cadeautje van de Wijn  kan je een persoonlijk cadeau samenstellen in jouw eigen gekozen huisstijl. Bovendien kan je ook nog kiezen uit onze verschillende cadeauverpakking en volledig je eigen cadeau samenstellen. 

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Wijn aanbiedingen

Bij Heeren van de Wijn willen we onze klanten altijd verwennen. Wij hebben daarom een geweldige actie die altijd geldt bij iedere wijn, of deze nu hetzelfde of verschillend zijn. Bij aankoop van 11 flessen wijn krijg je er altijd 1 gratis bij! Daarnaast kan je altijd onze aanbiedingspagina in de gaten houden voor heerlijke wijn aanbiedingen of speciale acties.

Dé online wijnwinkels voor echte liefhebbers

Iedere dag werken de Heeren van de Wijn vol passie en liefde, waardoor we de beste wijn kunnen aanbieden. Dit doen we al bijna 20 jaar door te leveren aan horeca, B2B en particulieren. Wij willen onze klanten het beste assortiment aanbieden, daarom importeren we de meeste wijnen zelf uit Europa en werken we samen met collega importeurs. Wij streven ernaar om onze klanten een tevreden gevoel te geven na hun aankoop, want dan pas zijn ook wij tevreden. Heeren van de Wijn heeft exclusieve wijnen, uitstekende service en scherpe prijzen om jou van het beste te voorzien!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.