Tenuta Sant’ Antonio is opgericht in 1989 door vier broers en ligt in de heuvel van Monti Garbi, Noord-Italie. Het wijndomein produceert onder andere Amarone, Valpolcella, Soave en Scaia. Tenuata Sant’ Antonia werkt alleen met plantaardige mest en natuurlijke gisten, waar mogelijk werkt het bedrijf zo biologisch mogelijk.
Tenuta Sant’Antonio Scaia Paradiso is een blend van Corvina, Corvinone, Rondinella en Cabernet Sauvignon. De wijn krijgt een tweede vergisting op de schilletje van de Cabernet Sauvignon om zo nog meer kleur en diepgang te verkrijgen. Daarna krijgt de wijn een jaar rijping op grote eikenvaten. De wijn is dieppaars met aroma’s van bosbessen, rood fruit, specerijen, zwarte peper, zoethout, cacao en tabak. Het is een volle zachte wijn met fluweelzachte afdronk. De Scaia Paradiso past goed bij verschillende soorten vlees of rijpe kazen. De naam Scaia is een verwijzing naar het bodemtype waar de druiven voor deze wijn op groeien. De witte krijtachtige kalkgrond bevat hier veel snippers. Deze snippers worden lokaal ‘Scaia’ genoemd.