Wijnwinkel & Proeflokaal 0318-514900

Bezig met laden…

Cadeaubon |Klantenservice | Mijn account

Vind jouw wijn

Alle wijnen bekijken

Soorten wijnproeverijen

Een wijnproeverij, eventueel met bijpassende hapjes, is een prima gelegenheid om op ongedwongen wijze met vrienden, collega’s of met zakelijke relaties je wijnvoorkeur te bepalen. Je kunt proeven in onze wijnwinkels / proeflokalen in Ede, Veenendaal, of Wageningen. Wil je een proeverij op je eigen (wijn)feest, bruiloft, vrijmibo of bedrijf? klik dan hier en laat je verrassen door onze Meisjes van de Wijn !


Seizoensproeverij

Kakelvers wit? rood met lef en power? of een elegant glas rosé uit de provence? Wij maken je proeverij op maat met heerlijke wijnen van het seizoen. Niet alleen lekker, leerzaam en leuk maar je weet direct welke wijnen er dit seizoen in je koelkast of kelder moeten staan.


Proeverij van druivenrassen

Ontdek de karakters van de verschillende druivenrassen. Het is erg verrassend om het verschil te proeven tussen een wijn gemaakt van de Chardonnay-druif uit Frankrijk en die uit Chili.


Bubbel proeverij

Een proeverij van diverse bubbels zoals, Champagnes, Cava en Prosecco van verschillende huizen. Ook interessant is het verschil 


Proeverij op locatie

Een proeverij kan ook op locatie worden georganiseerd. Waar je maar wilt! Wij nemen alles mee: glaswerk, proefformulieren, spuugbakken, eventueel bijpassende hapjes/kazen en natuurlijk schitterende wijnen.


Wijn en Spijs

In samenwerking met kaasspeciaalzaak of restaurant kunnen wij je proeverij ook culinair invullen. Uiteraard afgestemd op de gekozen wijnen. Dit maakt de wijnproeverij tot een culinaire belevenis.


Proeverijen in onze winkels zijn mogelijk vanaf € 19,50 p.p. (met een minimale deelname van 10 personen). Dit is een basisproeverij met 7 verschillende wijnen en een duur van 2 uur. De invulling van de wijnproeverij kan uiteraard in overleg uitgebreid worden met eten of amuses Het tarief wordt dan naar evenredigheid aangepast.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via info@heerenvandewijn.nl of ons bellen op 0318-514900. Langskomen in een van onze wijnwinkels in EdeWageningen  IJsselstein of  Veenendaal kan natuurlijk ook.


Ga terug naar proeverijen