Wijnbar

Naast onze wijnwinkels hebben we ook een wijnbar in IJsselstein. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je hier vanaf 14:00 uur terecht voor heerlijke wijnen, hapjes en gezelligheid. Je hoeft hiervoor niet te reserveren, er is altijd wel een plekje te vinden.

Het is de locatie om samen met vrienden en/of collega’s een borrel, wijnproeverij of feest te organiseren. Ook is het mogelijk om de wijnbar af te huren voor jouw feestje en de gasten. Reserveer snel jouw datum via info@heerenvandewijn.nl en we kijken graag mee naar de mogelijkheden.

Feestje?

Organiseer je een evenement of geef je thuis een feestje? Neem dan ook eens een kijkje naar onze mogelijkheden!

Natuurlijk kunnen we je daar mee helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen zoeken we de perfecte wijnen en hoeveelheden uit voor jouw feestje. Wij gaan altijd uit van een zo’n 3 à 3,5 glazen per persoon, maar jij kent jouw gasten het beste.

Natuurlijk kun je in een van onze winkels jouw wijnen bestellen, maar je kunt ook bestellen via info@heerenvandewijn.nl of door even te bellen naar 0318 514900.

Heb je bijna alles voor je feestje in huis? Als je bij ons de wijnen voor je feestje afneemt, bieden wij ook de mogelijkheid om glazen, koelers en statafels te huren of ijsblokjes te bestellen.

Wijnglazen of flutes* | 2,- spoelbijdrage per krat
Statafels | 7,50 per stuk
Wijnkoelers | 2,50 per stuk
IJsblokjes | 2,- per zak à 2 kg

In overleg kunnen we zelfs kijken of het mogelijk is om de wijn en alle benodigdheden bij jou thuis te bezorgen! Houd je na jouw feestje toch nog wijn over? Je mag ongeopende, nette dozen weer retourneren. Dit mag tot maximaal 25% van de bestelde wijnen.

*Wij rekenen 4,50 per wijnglas of 3,- per flute bij breuk

Over Heeren van de Wijn

Proeverijen

Op dit moment hebben wij nog geen proeverijen op onze planning staan. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op onze socials, daar maken we nieuwe wijnproeverijen bekend!