Feestje?

Organiseer je een evenement of geef je thuis een feestje? Neem dan ook eens een kijkje naar onze mogelijkheden!

Wijncalculator

Heb je wijn nodig voor een feestje? Bereken hieronder de hoeveelheden die je nodig hebt op basis van het aantal personen dat je verwacht. Wij gaan altijd uit van een gemiddelde van 3 à 3,5 glazen per persoon. Je kunt gemakkelijk het aantal glazen per persoon aanpassen, jij kent jouw gasten immers het beste. De calculator geeft een advies, deze kun je vrijblijvend met jouw gegevens naar ons toesturen. Wij nemen dan contact met je op om alles door te nemen en eventueel aan te passen naar jouw menu. 

Bestel hier makkelijk je wijn voor jouw feestje! Dit kan ook via info@heerenvandewijn.nl of door even te bellen naar 0318 514900.

Heb je bijna alles voor je feestje in huis? Als je bij ons de wijnen voor je feestje afneemt, kun je gratis statafels, wijnglazen, wijnkoelers en een wijnbar lenen. Je betaald eenmalig per krat met wijnglazen €2,- spoelbijdrage. In overleg kunnen we zelfs kijken of het mogelijk is om de wijn en alle benodigdheden bij jou thuis te bezorgen! Heb je toch teveel wijn besteld? Ongeopende dozen mogen gratis retour!

Feestje?

Over Heeren van de Wijn

Proeverijen

Een aantal keer per jaar organiseren wij zelf wijnproeverijen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Wijn op ‘t Plein, Open flessen dagen en Proeven aan de IJssel. Naast deze proeverijen organiseren wij vaak masterclasses. Onze wijnmakers komen geregeld naar Nederland om jullie alles over hun wijnen te vertellen. Tijdens deze masterclasses kun jij de wijnmakers dus zelf ontmoeten! Houd onze agenda goed in de gaten voor de volgende proeverijen en masterclasses!

Wil je liever zelf een proeverij organiseren bij jou thuis, op een evenement of op de zaak? Onze Meisjes van de Wijn organiseren al wijnproeverijen op locatie vanaf 10 personen!

Meisjes van de Wijn

Wil je graag een wijnproeverij organiseren? Dan staan de vrolijkste Meisjes altijd klaar om een proeverij te geven. Samen met hun mobiele wijntrolley of wijnbar verzorgen zij op iedere gewenste locatie een wijnproeverij. Thuis, op de zaak, in onze wijnbar of op een festival, ze kunnen het allemaal!

Een wijnproeverij is al mogelijk vanaf 10 personen voor €24,95 per persoon. De Meisjes nemen zeven bijzondere wijnen, wijnglazen en alle andere benodigdheden mee. In 2,5 uur nemen zij jullie mee in een wineflight met wijnen vanuit de hele wereld: van Frankrijk naar Argentinië tot aan Zuid-Afrika toe! 

Ook is het mogelijk om een wijnproeverij uit te breiden met een kaas/charcuterieplank voor €9,50 per persoon of een bijpassend amusediner voor €27,50 per persoon. 

Bijkomende kosten zijn €0,25 per km vanaf en naar ons kantoor in Ede. Mocht de locatie verder dan 1 uur reizen zijn (enkele reis), komt hier eenmalig €25,- bij. Neem vrijblijvend contact met de Meisjes op voor een wijnproeverij op maat. Dit kan via info@meisjesvandewijn.nl of door te bellen naar 085 489 44 47.

Wijnbar afhuren

Naast onze wijnwinkels hebben we ook een wijnbar in IJsselstein. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je hier vanaf 16:00 uur terecht voor heerlijke wijnen, hapjes en gezelligheid. Wil je een plekje reserveren voor de wijnbar of de wijnbar afhuren voor een feestje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ijsselstein@heerenvandewijn.nl of bel eens naar 030 3074353 (woensdag & donderdag vanaf 14:00 uur, vrijdag & zaterdag vanaf 10:00 uur). Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden en wensen.

Proeflokaal wijnbar IJsselstein Heeren van de Wijn