Bezorgen & afhalen

Bezorgd wanneer je wilt. Als je een bestelling plaatst bij Heeren van de Wijn heb je zelf de mogelijkheid om een gewenste bezorg- of afhaaldatum op te geven. Zo kan je bijvoorbeeld cadeau’s en relatiegeschenken ruim van te voren bestellen. Jouw bestelling zal dan pas op de datum die je hebt opgegeven worden afgeleverd. Ideaal als je niet in staat bent een vriend(in) of relatie op de desbetreffende dag persoonlijk te bezoeken! Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijdstip op te geven.

Meer over Same Day Delivery? Klik hier!

Verzending en levering

Alle zendingen van Heeren van de Wijn worden verzorgd door Flespakket.nl; een klantgerichte organisatie, dat onderdeel uitmaakt van TNT met een landelijk dekkend netwerk. Zodra jouw bestelling door Heeren van de Wijn is verwerkt, wordt deze overgedragen aan Flespakket.nl.

Uiteraard kan je jouw bestelling ook gratis af komen halen in een van onze wijnwinkels. Daar kan je zelf tijdens het plaatsen van jouw bestelling voor kiezen. Je laat ons dus weten of je jouw bestelling bezorgd wilt hebben, of dat je hem komt afhalen. Dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling bij je terecht komt of voor je klaarstaat.

Helaas is het niet mogelijk om jouw zending zelfstandig te traceren. Wil je meer informatie over de status van jouw bestelling? Stuur ons een e-mail op info@heerenvandewijn.nl of bel ons op: 0318-514900.

Verzendkosten

Wij berekenen binnen Nederland € 7.95 bezorgkosten. In België en Duitsland rekenen wij 9,95 verzendkosten. Vanaf 47.50 bezorgen / versturen wij gratis. in Nederland. In België en Duitsland is dat vanaf 99,-.

Levertijd(en)

Onder mijn account kan je jouw bestelhistorie bekijken. Tevens kan je eerder gemaakte bestellingen bij Heeren van de Wijn gemakkelijk nogmaals bestellen via de link bij iedere bestelling.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.