Bezorgen & afhalen

Bezorgd wanneer je wilt. Als je een bestelling plaatst bij Heeren van de Wijn heb je zelf de mogelijkheid om een gewenste bezorg- of afhaaldatum op te geven. Zo kan je bijvoorbeeld cadeau’s en relatiegeschenken ruim van te voren bestellen. Jouw bestelling zal dan pas op de datum die je hebt opgegeven worden afgeleverd. Ideaal als je niet in staat bent een vriend(in) of relatie op de desbetreffende dag persoonlijk te bezoeken! Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijdstip op te geven.

Verzending en levering

Alle zendingen van Heeren van de Wijn worden verzorgd door MyParcel.nl; een klantgerichte organisatie, dat onderdeel uitmaakt van PostNL met een landelijk dekkend netwerk. Zodra jouw bestelling door Heeren van de Wijn is verwerkt, wordt deze overgedragen aan MyParcel.nl.

Uiteraard kan je jouw bestelling ook gratis af komen halen in een van onze wijnwinkels. Daar kan je zelf tijdens het plaatsen van jouw bestelling voor kiezen. Je laat ons dus weten of je jouw bestelling bezorgd wilt hebben, of dat je hem komt afhalen. Dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling bij je terecht komt of voor je klaarstaat.

Wanneer jouw bestelling door PostNL is verwerkt, kun je deze zelf volgen met de track-and-trace code. Deze code ontvang je na het bestellen via de mail. Wil je meer informatie over de status van jouw bestelling? Stuur ons een e-mail op webshop@heerenvandewijn.nl of bel ons op: 0318-514900.

Helaas kunnen wij aan PostNL geen aflever instructies doorgeven. Wanneer de bezorger jouw bestelling niet kan afleveren bezorgen zij jouw wijnen bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Je krijgt hier via jouw track-and-trace een update over, zo zie je waar en wanneer je jouw pakket kunt afhalen.

Verzendkosten

Wij berekenen binnen Nederland 7,95 bezorgkosten. In België en Duitsland rekenen wij 9,95 verzendkosten. Vanaf 75,- bezorgen / versturen wij gratis. in Nederland. In België en Duitsland is dat vanaf 99,-.

Levertijd(en)

Heb je op werkdagen voor 14:00 besteld, dan wordt jouw bestelling meestal dezelfde dag nog verzonden. Wij brengen jouw wijn naar PostNL toe, zij zorgen er dan voor dat jij zo snel mogelijk van deze wijn kunt genieten. Vaak is dit de volgende dag al! Rondom de feestdagen kan het door drukte bij PostNL voorkomen dat jouw bestelling langer onderweg is dan wat je van ons gewend bent, helaas hebben wij hier geen invloed op.

Ondanks onze ruime voorraad wijnen, kan het soms voorkomen dat jouw bestelling niet volledig op voorraad is. Gelukkig krijgen wij iedere dag weer nieuwe wijnen binnen, hierdoor kunnen we jouw bestelling vaak de volgende dag alsnog versturen. Mocht het langer duren voordat jouw wijn binnenkomt, dan zullen contact met je opnemen om te kijken naar een passende oplossing.

Heeft jouw bestelling een breuk opgelopen? Dan zorgen wij ervoor dat wij nieuwe flessen jou kant opsturen. Hier zit voor jou geen enkele kosten aan verbonden.

Is er iets mis gegaan met de bezorging? Neem dan contact met ons op, samen zoeken we naar de beste oplossing. Dit kan via webshop@heerenvandewijn.nl of via 0318 514900.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.