Garantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van jouw wijnen. Mocht jouw bestelling toch onverhoopt beschadigd, incompleet of foutief geleverd worden, dan magje het product binnen 2 maanden nadat je het gebrek opgemerkt hebt retour zenden of terugbrengen in een van onze wijnwinkels. Nadat wij het product ontvangen hebben, ruilen wij dit voor je om, of ontvangt je van ons het volledige bedrag, inclusief administratie- en verzendkosten, terug.

Retourneren, annuleren en herroepingsrecht

Na ontvangst van jouw bestelling heb je recht op 15 dagen bedenktijd. Je kunt binnen die tijd de bestelling zonder opgaaf van reden retour zenden. Je kunt de herroeping van jouw bestelling kenbaar maken door ons een email te sturen naar info@heerenvandewijn.nl. De kosten voor de retourzending zijn dan wel voor jouw rekening. Het bedrag van de bestelling (inclusief de verzendkosten naar jou toe) wordt binnen 30 dagen op jouw bankrekening teruggestort. Uiteraard kan je jouw bestelling ook ruilen of retourneren in een van onze wijnwinkels.

Als je jouw bestelling wilt annuleren, nadat u deze op onze site reeds bevestigd heeft, stuur je ons een e-mail via info@heerenvandewijn.nl met deze annuleringsopdracht. Jouw bestelling wordt dan kosteloos geannuleerd. Indien je reeds betaald heeft storten wij jouw betaling direct terug op je rekening.

Klacht melden

Wij doen er alles aan om jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Van maandag t/m vrijdag gebeurt dit binnen 24 uur, in het weekend gestelde vragen worden in ieder geval op maandag beantwoord.

Heb je een vraag aan ons, of wil je een klacht melden? Stuur ons een e-mail via info@heerenvandewijn.nl. Wil je het heel snel weten? Bel ons dan op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur op: 0318-514900.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.