Wijnwinkel & Proeflokaal 0318-514900

Bezig met laden…

Klantenservice | Mijn account

Vind jouw wijn

Alle wijnen bekijken

Wijnproeverijen

Wijnproeverijen Veenendaal en Wageningen

Wij organiseren wijnproeverijen voor particulieren en bedrijven. De proeverijen worden georganiseerd in onze wijnwinkels vanaf 10 personen. Wil je een hele gave proeverij op je feest, een event of tijdens je VRIJMIBO op de zaak? Ga dan voor onze Meisjes! De Meisjes van de Wijn  geeft en organiseert een scala aan wijnproeverijen. Dit kan zowel op uw eigen locatie als op een van onze eigen locaties in o.a. Ede, Veenendaal, Wageningen, IJsselstein of Driebergen.  Lees meer over de wijnproeverijen die wij bieden op meisjesvandewijn

 

Agenda wijnproeverijen en evenementen 2017 en 2018


10 November "Vinyl Vrijdag" IJsselstein

“Ontdek het geluid van krakend vinyl. Doe een greep in de kratten vol lp’s en maak zo zelf een voortreffelijke blend van gezellige sounds en verrassende smaken! Want uiteindelijk DRAAIT alles om WIJN… en vinyl dus. Dansje doen…? Uiteraard mogen de voetjes van de vloer!” Vanaf 17.00 gaan we draaien...dus fijne blend tijdens de VRIJMIBO

15 November "Wild Event" Restaurant Vendel UITVERKOCHT !

De Meisjes van de Wijn gaan los ! Ze zullen jullie hele mooie combinaties laten proeven bij de gerechten tijdens het Wild Event bij Restaurant Vendel. Het 10 gangen menu inclusief wijnen kost maar 49,50 per persoon...UITVERKOCHT maar 16 November zijn er nog kaarten !

16 November "Wild Event" Restaurant Vendel UITVERKOCHT !

De Meisjes van de Wijn gaan los ! Ze zullen jullie hele mooie combinaties laten proeven bij de gerechten tijdens het Wild Event bij Restaurant Vendel. Het 10 gangen menu inclusief wijnen kost maar 49,50 per persoon....Wil je reserveren?

22 November "Proeven als een Pro" te Wageningen

Vraag jij je ook wel eens af hoe het komt dat wijn zoveel verschillende smaken kan hebben, terwijl het toch alleen van druiven is gemaakt! Esther (onze enige echte Vinoloog) neemt je graag mee in de wereld van wijn en laat je proeven als een pro! Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in via info@heerenvandewijn.nl 

Woensdag 22 november 2017 van 20.00 tot 22.30 uur. Bijdrage voor deze hele avond 42,50.

23 November WAT SCHUIFT DAT.. "Barros Port Tasting" IJsselstein

Proef - geniet en ontmoet. Hoog bezoek uit Portugal: Vera Matos! Zij schuift aan en zal alles vertellen over ruby, tawny, LBV, 10 years en nog veel meer. Proef al het moois van Barros en wordt een beetje port kenner! Entree is Gratis. Neem je wijnvrienden mee en schuif aan. 

26 November "Koopzondag Wijn" IJsselstein

Relax sunday..Highwine? Glaasje proeven? Nog even genieten van het weekend? Open vanaf 14.00 uur.

December

De hele maand hebben wij heerlijke wijnen open staan om te proeven. Wil je iets moois "schenken" aan je relatie? Wij organiseren het voor je. #Kerstdiner of eindejaars borrel? Het kan in een van onze #locaties en wil je een te gekke proeverij voor je bedrijfsborrel? vraag dan onze Meisjesvandewijn ! 

31 December "Koopzondag Wijn" in IJsselstein

Champagne? Een lekker glas bubbels op het oude jaar? Een proeverij van bubbels met heerlijke pincho's? Open vanaf 10.00 uur.

 


Wilt u samen met ons uw eigen wijnproeverij organiseren? Bekijk de mogelijkheden.