Over Heeren van de Wijn

In het prachtige wijnjaar 2000, is Heeren van de Wijn ontstaan. De drie creatievelingen Menno Callaars, Pieter Miedema en Wessel Teune wilden op hun eigen(wijze) manier de Nederlandse wijnmarkt bewerken. Met als belangrijk uitgangspunt: service!

Al meer dan 20 jaar leveren wij prachtige wijnen aan horeca, sportverenigingen, catering, evenementen, het café op de hoek, B2B en particulieren. Omdat ons hart nog altijd ligt bij de horeca en de bijbehorende gastvrijheid, kun je altijd verschillende wijnen bij ons proeven. Dit kan in een van onze winkels of in onze wijnbar. Vertel het ons gerust als je ergens naar op zoek bent, wij vinden het voor je met de hoogst mogelijke service en een scherpe prijs.

Door het goede contact met onze wijnmakers over de hele wereld, kunnen wij de mooiste kwaliteitswijnen voor jullie importeren. Wij gaan regelmatig bij onze wijnmakers op bezoek en zij komen ook vaak naar Nederland toe. Tijdens een van onze masterclasses kun jij deze wijnmakers ook ontmoeten! 

Sinds 1 juni 2019 zijn Pieter en Wessel een andere weg ingeslagen en officieel geridderd tot ambassadeurs voor het leven. Menno en het volledige team van de Heeren staan voor jullie klaar zoals je gewend bent.

Over Heeren van de Wijn

Klassieke service, moderne wijnen

De Heeren zijn wijnkopers die werken veelal en bij voorkeur eigen importen en een grote selectie kwaliteitswijnen uit de hele wereld. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij vinden het voor je, voor een scherpe prijs, met de hoogst mogelijke service.

De Heeren van de Wijn werken o.a. met wijnhuizen als Quinta do Quetzal, Stiegelmar, Corte Figaretto, Rivetto, Dengler Seyler, Endrizzi en vele anderen.

Helden van de Heeren

Als je een fles wijn bij de Heeren koopt, krijg je deze 10 zekerheden van ons cadeau:

1. Heerenkaart (ook voor dames!)
Op alle aankopen 5% korting en iedere week een nieuwsbrief met aanbiedingen, wijnweetjes en nieuwtjes. Kosten zijn € 6,00 per jaar. Heerenkaart 2020.
2. Feestje?
Leen bij ons gratis wijnglazen. Je hoeft ze niet af te wassen, de spoelbijdrage is € 2,00 euro per krat. Leen ook onze gratis wijnkoelers.
3. Doos of fles?
Wil je liever eerst een wijn proeven, voordat je een doos koopt? Dan koop je gewoon één fles en proef je de wijn thuis op je gemak.
4. Kurk?
Heeft je wijn kurk, geen probleem. Neem de aangebroken fles mee terug naar ons en je krijgt zonder discussie een nieuwe fles van ons retour.
5. Niet lekker?
Een doos wijn gekocht en vind je deze toch niet zo lekker? Je kunt de overige flessen omwisselen voor nieuwe of je geld terug krijgen.
6. Bezorgen
Wij kunnen je wijnen bij je thuis bezorgen. Samen zoeken we een geschikt tijdstip om bij je langs te komen. Kosten zijn € 4,95 per bestelling.
7. Proeven
Wij hebben iedere donderdag, vrijdag en zaterdag een aantal wijnen voor je open staan die je gratis bij ons kunt proeven.
8. Geschenken
Koop je geschenk in onze winkel of laat het thuis bezorgen. Wij zorgen ervoor dat het cadeau op de juiste dag, bij de juiste persoon wordt bezorgd!
9. Proeverijen
Wij verzorgen een aantal maal per jaar proeverijen, masterclasses en wijnfestivals. Houd onze nieuwsbrief goed in de gaten.
10. Meisjes van de Wijn
De vrolijkste Meisjes staan altijd klaar om proeverijen te organiseren op elke gewenste locatie. Ontspannen borrelen met de mobiele wijntrolleys, gezamenlijk proeven met leuke wijnverhalen of een stoere wijnbar op een festival? Ze kunnen het allemaal!

Creatief met Wijn!

Veenendaal

Heeren van de Wijn Veenendaal foto pand

Wageningen

Heeren van de Wijn Wageningen pand

IJsselstein

Heeren van de Wijn IJsselstein

Wijnbar

Wijnbar IJsselstein Heeren van de Wijn

Ede

Heeren van de Wijn Ede Groothandel

Een kijkje binnen Heeren van de Wijn

Onze Dames en Heeren van de Wijn hebben passie voor wat ze doen! Het leven is te kort om vies te drinken en elke slok mag wat ons betreft een feestje zijn. Onze klanten denken er vaak net zo over en dat klikt gewoon goed!