Over Heeren van de Wijn

In het prachtige wijnjaar 2001, is Heeren van de Wijn ontstaan.

Al ruim 20 jaar leveren wij prachtige wijnen aan horeca, B2B en particulieren.

Ons team is jong, dynamisch, kritisch, reëel, open, gastvrij en altijd bezig om de mooiste wijnen te selecteren. Wij werken iedere dag vol passie en energie met als doel om onze klant altijd een gewaardeerd en tevreden gevoel te geven.

Wij importeren zelf de meeste wijnen uit Europa en werken samen met collega importeurs om ons assortiment compleet en breed te maken.

Omdat ons hart altijd ligt bij de horeca en de bijbehorende gastvrijheid, kun je altijd verschillende wijnen bij ons proeven. Dit kan bij ons op kantoor, in een van onze winkels of in onze wijnbar.

Heeren van de Wijn staat voor moderne wijnen, klassieke service & wij zijn altijd messcherp!

Wil je deel uitmaken van ons team? Kijk dan hier voor onze vacatures!

Over Heeren van de Wijn

Klassieke service, moderne wijnen

De Heeren zijn wijnkopers die werken veelal en bij voorkeur eigen importen en een grote selectie kwaliteitswijnen uit de hele wereld. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij vinden het voor je, voor een scherpe prijs, met de hoogst mogelijke service.

De Heeren van de Wijn werken o.a. met wijnhuizen als Quinta do Quetzal, Stiegelmar, Corte Figaretto, Rivetto, Dengler Seyler, Endrizzi en vele anderen.

Helden van de Heeren

Als je een fles wijn bij de Heeren koopt, krijg je deze 10 zekerheden van ons cadeau:

1. Heerenkaart (ook voor dames!)
Op alle aankopen 5% korting en iedere week een nieuwsbrief met aanbiedingen, wijnweetjes en nieuwtjes. Kosten zijn € 6,00 per jaar. Heerenkaart 2020.
2. Feestje?
Leen bij ons gratis wijnglazen. Je hoeft ze niet af te wassen, de spoelbijdrage is € 2,00 euro per krat. Leen ook onze gratis wijnkoelers.
3. Doos of fles?
Wil je liever eerst een wijn proeven, voordat je een doos koopt? Dan koop je gewoon één fles en proef je de wijn thuis op je gemak.
4. Kurk?
Heeft je wijn kurk, geen probleem. Neem de aangebroken fles mee terug naar ons en je krijgt zonder discussie een nieuwe fles van ons retour.
5. Niet lekker?
Een doos wijn gekocht en vind je deze toch niet zo lekker? Je kunt de overige flessen omwisselen voor nieuwe of je geld terug krijgen.
6. Bezorgen
Wij kunnen je wijnen bij je thuis bezorgen. Samen zoeken we een geschikt tijdstip om bij je langs te komen. Kosten zijn € 4,95 per bestelling.
7. Proeven
Wij hebben iedere donderdag, vrijdag en zaterdag een aantal wijnen voor je open staan die je gratis bij ons kunt proeven.
8. Geschenken
Koop je geschenk in onze winkel of laat het thuis bezorgen. Wij zorgen ervoor dat het cadeau op de juiste dag, bij de juiste persoon wordt bezorgd!
9. Proeverijen
Wij verzorgen een aantal maal per jaar proeverijen, masterclasses en wijnfestivals. Houd onze nieuwsbrief goed in de gaten.
10. Meisjes van de Wijn
De vrolijkste Meisjes staan altijd klaar om proeverijen te organiseren op elke gewenste locatie. Ontspannen borrelen met de mobiele wijntrolleys, gezamenlijk proeven met leuke wijnverhalen of een stoere wijnbar op een festival? Ze kunnen het allemaal!

Creatief met Wijn!

Veenendaal

Heeren van de Wijn Veenendaal foto pand

IJsselstein

Heeren van de Wijn IJsselstein

Wijnbar

Wijnbar IJsselstein Heeren van de Wijn

Ede