Wijn bezorgen

Wil je graag je wijn laten bezorgen? Bij Heeren van de Wijn hebben we een ruim assortiment waar je uit kan kiezen. Met maar liefst 500 kwaliteitswijnen is er een wijn geschikt voor iedere gelegenheid! Bovendien hebben wij naast onze rode, witte of rosé wijnen ook biologische wijnen en veganistische wijnen in ons assortiment. Bekijk onze webshop en laat je inspireren!

Het leukste cadeau om te geven!

Een fles wijn als cadeau is altijd goed! Wij hebben speciaal voor jou samengestelde cadeaupakkettenHet ideale cadeau voor bijvoorbeeld je partner, je collega of een zakenrelatie. Wil je toch liever je eigen cadeau samenstellen? Dat kan met Cadeautje van de Wijn. Hierbij stel je een eigen persoonlijk cadeau samen geheel in eigen huisstijl.

Diverse wijnen

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Cava Masia de la Luz Brut in Luxe houten kist

13,45
Iets te vieren? Voor ieder feest een mooie fles cava! Onze Cava Masia de la Luz wordt al jaren met

Wijn aanbiedingen

Bij Heeren van de Wijn profiteer je altijd van onze 11+1 gratis aanbieding! Bestel je 11 flessen wijn, dan krijg je er altijd 1 gratis! Je kan kiezen voor dezelfde flessen wijn of een combinatie van verschillende. Voor onze koopjesjagers hebben wij onze aanbiedingspagina waar regelmatig acties op komen te staan! Dus houdt onze pagina in de gaten en mis niks!

Wijnen van Heeren van de Wijn

Al lange tijd is Heeren van de Wijn met passie en liefde bezig om de lekkerste wijnen aan te bieden aan horeca, B2B en particulieren. Onze klanten zijn de allerbelangrijkste en willen wij voorzien van het allerbeste. Dit doen wij voornamelijk door een groot deel van ons assortiment zelf vanuit Europa te importeren. Daarnaast hebben wij goed contact met collega importeurs. Op deze manier zorgen we ervoor dat ons wijn assortiment compleet blijft en wij de kwaliteit goed kunnen waarborgen. Vanaf 2001 zijn wij actief in de wijnbranche en dit hopen wij nog lang vol te houden!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.