Wijn versturen

Wil jij graag iemand verrassen of gewoon zomaar iemand een fles wijn geven? Bij Heeren van de Wijn kunnen we jouw wijn versturen. Eenvoudig en snel zorgen wij ervoor dat de wijn op het juiste adres binnenkomt. Zo hoef je de deur niet uit en kan je vanaf de bank direct bestellen. Wij hebben een breed assortiment, zoals volle rode wijnen, mousserende wijnen of simpele witte wijnen én nog veel meer. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor borrelpakketten  of proefdozen! Laat je verrassen bij Heeren van de Wijn!

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Wijn is altijd fijn om te geven én uiteraard ook krijgen als cadeau. Wij hebben daarom een divers assortiment cadeaus. Om het je nog makkelijker te maken, hebben wij verschillende cadeaupakketten samengesteld. Zo kies je eenvoudig jouw pakket en wordt deze ingepakt en al geleverd. Je hebt ook nog de optie om met Cadeautje van de Wijn je eigen persoonlijke cadeau in je eigen huisstijl te maken. Daarnaast hebben we ook nog veel keus uit cadeauverpakkingen, dus je eigen cadeau samenstellen is geen enkel probleem!

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Wijn aanbiedingen

Bij Heeren van de Wijn hebben we ook vaak geweldige aanbiedingen! Zo profiteer je altijd van onze actie 11 + 1 gratis! Bij aankoop van 11 flessen wijn, krijg je 1 fles gratis! Voor de echte koopjesjagers hebben we ook nog de aanbiedingspagina. Hier zijn regelmatig wijn aanbiedingen te vinden voor een fantastische prijs.

Wijnen van Heeren van de Wijn

Al ruim 20 jaar leveren wij de lekkerste wijn aan de horeca, aan particulieren en B2B. Elke dag doen wij dit met passie en liefde. Om de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen, importeren we de meeste wijnen zelf uit Europa. Bovendien zorgen we ervoor dat het assortiment compleet is door nauw samen te werken met collega importeurs. Heeren van de Wijn heeft moderne wijnen voor een heerlijke scherpe prijs.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.