Wijnpakket cadeau

De leukste cadeaus bij Heeren van de Wijn

Ben je op zoek naar een smaakvol presentje? Bij Heeren van de Wijn vind je het ideale wijnpakket om te geven als cadeau, bijvoorbeeld voor een verjaardag of bruiloft! Met zoveel verschillende soorten wijn snappen wij maar al te goed dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Speciaal voor jou hebben we daarom diverse cadeaupakketten en proefdozen samengesteld. Stel je liever je eigen pakket samen? Dat kan natuurlijk ook! Wil je relatiegeschenken geven? Met Cadeautje van de Wijn stel je een persoonlijke cadeau samen in jouw eigen huisstijl!

Onze wijnpakket cadeaus

Casa Silva Wit & Rood in luxe houten kist

20,95
Een heerlijke zachte witte wijn van Chardonnay en Semillion, samen met de meest succesvolle druif die Casa Silva gebruikt: de

Cava Masia de la Luz Brut in Luxe houten kist

11,95
Iets te vieren? Voor ieder feest een mooie fles cava! Al jarenlang onze huis-Cava met veel liefde en zorg voor

Cava Masia de la Luz Seco Rosé in Luxe houten kist

11,95
Iets te vieren? Voor ieder feest een mooie fles cava! Al jarenlang onze huis-Cava met veel liefde en zorg voor

Corte Figaretto Ripasso & Amarone in luxe houten kist

56,95
Al jaren bestsellers van de Heeren! Prachtig om te krijgen, gigantisch om te geven!

Corterosso in luxe houten kist

11,95
Heerlijke aroma’s van licht eiken en een krachtige geur van donker fruit. Deze wijn uit het midden van Italie heeft een

Voor de échte wijnliefhebber

Een wijnpakket is een mooi cadeau om te geven én te krijgen. Het is de ideale manier om je partner, familie, een kennis of zakelijke relaties te verrassen. Wil je jouw cadeau een extra feestelijk tintje geven? Naast vooraf samengestelde pakketten, vind je in onze webshop ook verschillende cadeauverpakkingen. Zo wordt het geven van een cadeau al helemaal een eitje!

Heeren van de Wijn al sinds 2001

Al ruim 20 jaar lang is Heeren van de Wijn met passie bezig om de beste en lekkerste wijnen aan te bieden aan zowel de horeca als particulieren. Naast dat we de meeste wijnen zelf uit Europa importeren, hebben we ook goed contact met collega importeurs. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt en waardoor jij kan genieten van een heerlijke wijn! Bovendien worden wij altijd op de hoogte gehouden van diverse soorten wijn, zodat we ons assortiment compleet kunnen houden.

Altijd welkom in onze winkels!

Wil je graag een goede wijn proeven? Dan ben je altijd welkom in onze wijnwinkels! Ons team bestaat uit wijnprofessionals die je graag helpen zoeken om de perfecte wijn te vinden. Bevalt de wijn? Neem hem dan direct mee of bestel deze online! We zien je graag in een van onze winkels gevestigd in IJsselstein, Veenendaal of Wageningen.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.