Borrelpakket bestellen

Heb je iets te vieren, op zoek naar een cadeautje of kijk je uit naar een ontspannen weekend op de bank? Maak het compleet met een borrelbox van Heeren van de Wijn? We hebben in ons assortiment diverse borrelpakketten die je kunt bestellen. Of je nu gaat voor bier, alcoholvrij of besluit om groots uit te pakken, bij De Heeren vind je gegarandeerd wat je zoekt! 

Welk borrelpakket kies jij?

In wat voor setting je ook bent, borrelpakketten zijn uitermate geschikt om het moment nét dat beetje extra te geven. Of je nu heerlijk in de tuin van de zon geniet, met vrienden iets te vieren hebt of gewoon met een dekentje bij de haard zit, met een borrelpakket maak je van elk moment een feestje. Kies bijvoorbeeld voor ons HOP pakket, bestaande uit 4 flesjes streekbier, boeren belegen kaas, Franse worst en een luxe notenmelange. Of pak groots uit met het Gran Reserva pakket en geniet van 3 mooie wijnen met verschillende hapjes als kazen, worsten en truffel chips. Ga je liever voor iets zonder alcohol, dan kan dat ook met ons BOB pakket!

Onze borrelpakketten

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Wil je een keer iets anders geven dan een fles wijn? Onze borrelboxen zijn ideaal om je partner, vrienden of familie mee te verrassen! Met één druk op de knop bepaal je waar en wanneer het cadeau moet worden afgeleverd. Uiteraard kun je ook voor andere cadeaus bij ons terecht. Ga voor een samengesteld pakket of maak je eigen cadeau. Met ons ruime assortiment cadeauverpakkingen wordt het sowieso een feestje. Ook voor relatiegeschenken zit je bij De Heeren goed. Samen met Cadeautje van de Wijn kun je een persoonlijk pakket samenstellen, volledig in eigen huisstijl. Hoe leuk is dat?!

Heeren van de Wijn: voor echte liefhebbers

Heeren van de Wijn begon in het prachtige wijnjaar 2001. Inmiddels leveren we alweer 20 jaar mooie wijnen aan horeca, B2B en particulieren. Met passie en liefde voor wijn werken we dag in dag uit met maar één doel voor ogen, namelijk onze klanten een tevreden, maar vooral gewaardeerd gevoel geven. De meeste wijnen importeren we zelf uit Europa. In samenwerking met collega importeurs houden we ons assortiment compleet. Kortom: redenen genoeg om een heerlijk borrelpakket te bestellen bij Heeren van de Wijn!

Altijd welkom in onze winkels!

Bij Heeren van de Wijn hebben we een ruime collectie met de scherpste aanbiedingen. Wil je persoonlijk advies? Je bent altijd welkom in een van onze wijnwinkels!   Onze wijn experts staan voor je klaar wanneer je geschikt advies nodig hebt. Wil je de wijn proeven? Dat kan in een van onze winkels. Kom een keer langs in IJsselsteinVeenendaal of Wageningen. Een lekkere wijn gevonden? Je kan hem direct meenemen of bestellen!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.