Wijn bezorgen cadeau

Wil je je wijn laten bezorgen als cadeau? Bestel dan jouw favoriete wijn via onze webshop! In ons assortiment hebben wij meer dan 500 kwaliteitswijnen passend voor ieder moment! Naast de standaard rode en witte wijnen, hebben we voor de liefhebbers ook biologische wijnen en veganistische wijnen. Daarnaast bieden we ook geweldige cadeaupakketten aan! Op deze manier verras je iemand gegarandeerd met zijn of haar favoriete fles. Kortom, of je nu iets te vieren of gewoon iemand wilt verrassen, bij Heeren van de Wijn zit je goed! 

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Het lekkerste cadeau om te geven

Wil je iemand echt verrassen? Laat dan een fles wijn bezorgen als cadeau! Een fles wijn is altijd geschikt om te geven aan bijvoorbeeld zakelijke relaties, je collega of je dierbaren. Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken, omdat er zoveel soorten wijnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken hebben we diverse cadeaupakketten samengesteld. Je kan uiteraard ook ervoor kiezen om je eigen cadeau samen te stellen en gebruik te maken van onze cadeauverpakkingen. Wij hebben ook de mogelijkheid om je eigen persoonlijke cadeau samen te stellen met Cadeautje van de Wijn. Bovendien kan dit geheel in eigen huisstijl!

Wijn aanbiedingen

Gebruik maken van de beste aanbiedingen? Heeren van de Wijn heeft altijd leuke acties! Want ben jij een echte koopjesjager? Dan is de aanbiedingspagina zeker iets voor jou. Hier komen regelmatig speciale acties waar jij van kan profiteren!

Wijnen van Heeren van de Wijn

In 2001 zijn de Heeren van de Wijn gestart met hun passie: het leveren van de mooiste wijnen. Dit wordt gedaan aan zowel de horeca, B2B als particulieren. Inmiddels zijn de Heeren al ruim 20 jaar bezig om klanten tevreden te houden en het werk vakkundig uit te voeren. Zo staat kwaliteit hoog in het vaandel. Een groot deel van de wijnen worden zelf geïmporteerd uit Europa en er is nauw contact met collega importeurs. Op deze manier wordt er altijd gezorgd dat het assortiment compleet is en voorzien van de nieuwste en lekkerste wijnen. Voor wijnen met messcherpe prijzen zit je hier goed! We voorzien je graag van persoonlijk advies.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.