Wijnblog

Wijnproeven is een feest…

wijnproeven-is-een-feest

Wijn moet je proeven, voelen, ruiken en vooral delen! Deze gedachte staan bij de Heeren van de Wijn op het lijf geschreven. De Heeren nemen dat beleven van wijn heel serieus.

Zo was er in Bennekom een waar proeffeest met de aanwezigheid van verschillende van onze wijnmakers en heerlijke hapjes van Brasserie Bennekom, maar ook het wijnfeest Proeven aan de IJssel 2017 bij Marnemoende was een bijzonder moment. Alle gasten konden proeven van onze heerlijke wijnen, kletsen met de wijnmakers, smaken combineren met de heerlijke hapjes, swingen op de lekkere muziek, deinen op een heuse Meisjes van de Wijn boot. Kortom een fantastische belevenis voor een ieder die ook maar ergens een klein beetje van wijn houdt!

Het was een waar feest om mensen zo te zien genieten van wijnen die je normaal in een gesloten fles mee naar huis geeft, want zo gaat dat in een standaard wijnwinkel……. maar wij hebben er nu ook een wijnbar bij! Dit is de perfecte plek om heerlijk te proeven van onze wijnen, smullen van de hapjes die wij erbij serveren, in een heerlijke ongedwongen sfeer. Een super plek om met je vrienden af te spreken, om te relaxen in de namiddag of om de avond geweldig af te sluiten met je lief. Dus bij deze, wees alle welkom in IJsselstein bij Heeren van de Wijn! Overigens een prachtig vestigingstadje met een rijke historie en leuk centrum, als je van iets verder weg moet komen!

Tot snel allemaal!