Wijnblog

Decemberdagen

Decemberdagen

tijd van lichtjes, gezelligheid, mooi gedekte tafels, maar vooral een tijd van  samen zijn, breekt aan. Samen met diegene die je lief hebt, je vrienden, maar denk ook aan de kerstborrel met je collega’s en het glaasje gluhwein bij het kerstspel op het schoolplein. Momenten die we altijd als vanzelfsprekend aannemen, soms als vervelende verplichting, maar vooral ook heel veel gezelligheid, momenten die we nu meer dan ooit missen.

Laten we nu vooral naar alle lichtpuntjes kijken! Samen met Heeren van de Wijn kun je jouw relaties, jouw werknemers, jouw samenwerkende partners op de meest passende wijze bedanken voor hun inzet, steun, volharding en mooie orders! Wij verzorgen al jaren, voor de meest uiteenlopende bedrijven, pakketten van groot tot klein. Wijn speelt hierin absoluut de hoofdrol en is altijd zeer hoog in waardering. Een mooie MAGNUM in een houten kist, een Champagne, een  prachtige Bordeaux, maar ook de heerlijke wijn uit Spanje, die je even laat wegdromen. Compleet met borrellekkers, cadeaubonnen of in welke combinatie dan ook!

 

Maar er is meer mogelijk! Onze vrienden vanuit de horeca zitten ook niet stil. Complete home-diners toveren zij tevoorschijn. Hoe leuk is het om tegelijk met al je collega’s een diner thuis te bereiden, maar wel allemaal in je eigen keuken. Een online instructie van de kok en het wijnarrangement van ons. En je collega’s, die zet je via zoom bij je aan tafel!

 

Ook een spetterende avond kan verzorgd worden door onze eigen Meisjes van de Wijn compleet met borrelbox en wijnproeverij. Gebracht met zoveel passie en plezier, zodat er volgend jaar nog over gesproken wordt.

 

Onze winkels hebben in de weken voor kerst extra ruime openingstijden, zodat jij je wijn op een veilige manier kan kopen, maar ook online op onze vernieuwde website kun jij je wijn met een paar klikken thuis verwachten. Tip; kijk snel op deze site of jouw woonplaats ook onder onze exclusieve ‘ same day delivery’ valt.

 

Wil jij jouw diner met de feestdagen helemaal compleet maken met het juiste advies voor passende wijnen? Kom langs in onze winkels met je menu of app je menu en jouw mailadres naar onze speciale wijnspijslijn 06-12189831 en wij zorgen ervoor dat jouw wijn met kerst een magnifieke smaaksensatie aan tafel geeft.

 

Kortom het Team van Heeren van de Wijn staat klaar voor jou en heten je welkom.

Live en online!

 

Gerelateerde berichten