AIX Rosé: stijlvol, modern en overheerlijk

De AIX rosé, wie kent hem niet? Het is de perfecte rosé om samen van te genieten, op het strand, tijdens een picknick of om een speciaal moment te vieren. Als premium rosé uit de Provence met de frisse en delicate aroma’s van rozen, rood fruit en perzik is het een echte favoriet onder de rosé wijnen. AIX is een wijn die mensen bij elkaar brengt en wordt geprezen om alles wat deze rosé geweldig maakt: Provence, Frankrijk, traditie en klasse. Proost! 

EEN ABSOLUTE SMAAKSENSATIE

AIX Rosé bestellen bij de Heeren

  AIX Rosé

  15,95
  Deze populaire zachte rose is een prachtige stijlvolle wijn om te delen met je vrienden tijdens die typische rose momenten. Op het water, tijdens een bbq of gezellig tuinfeest. Druivensoorten: Grenache, Syrah, Cinsault.

  AIX Rosé Jeroboam

  87,50
  De beroemde Aix-en-Provence rosé wordt geproduceerd door maison Saint Aix. Dit is een van grootste wijnbedrijven binnen de AOP Coteaux

  AIX Rosé Magnum

  34,95
  AIX Rose is gemaakt in de Provence, op slechts een uur ten noordoosten van de historische stad Aix-en-Provence. De Provence

  Bijzondere smaak en heerlijk aroma

  Aix-en-Provence rosé wordt geproduceerd door maison Saint Aix, een van de grootste wijnbedrijven binnen de AOP Coteaux d’Aix-en-Provence. De wijngaarden liggen meer dan 400 meter boven zeeniveau, waardoor de nachten koeler zijn met als gevolg dat de druiven mooier kunnen rijpen én de perfecte zuurgraad kunnen ontwikkelen.

  De rosé is een blend van Grenache, Cinsault en Syrah, met een mix van oude en jonge wijnstokken. Hierdoor ontstaat een mix tussen de krachtige aroma’s van roodfruit en een mooie frisheid. De Provence staat bekend om de droge, roze en bleke rosé wijnen. AIX is dan ook betoverd zalmroze van kleur. De smaak maakt hem perfect om te delen met je naasten en vrienden tijdens die typische rosé momenten; op het water, tijdens een bbq of gezellig tuinfeest.

  Het ideale cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

  Het is en blijft uniek om de AIX rosé als cadeau te geven én te krijgen. Verras je partner, je vriend of vriendin of familie ermee. Op onze cadeaupagina vind je een ruim assortiment met verschillende wijnen om als cadeau te geven. Ook hebben we cadeauverpakkingen, zodat jij je eigen cadeau kan samenstellen. Verder hebben we ook nog de perfecte relatiegeschenken! Wist je dat je met Cadeautje van de Wijn een persoonlijk cadeau kan samenstellen? Zelfs in eigen huisstijl! Kortom, de perfecte cadeau!

  Heeren van de Wijn al sinds 2001

  Inmiddels is Heeren van de Wijn al ruim 20 jaar lang met passie en plezier bezig om de lekkerste wijnen aan te bieden. Dit doen we aan de horeca, maar ook aan particulieren. Niet alleen importeren we de meeste wijnen zelf uit Europa, maar hebben we ook goed contact met collega importeurs. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit, waardoor jij kan genieten van een heerlijke wijn zonder zorgen. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van verschillende wijnsoorten. Hierdoor zorgen we ervoor dat ons assortiment compleet blijft.

  Wil je nog meer weten?

  Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
  Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.