Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Cantine Paradiso Posta Piana Primitivo

9,95
Cantine Paradiso is in 1950 opgericht door grootvader Angelo. Met de hulp van zijn 4 kinderen heeft hij de droom

Cielo e Terra 3 Passo Rosso

8,95
Cielo (hemel) is de naam van de familie die in 1908 dit wijnbedrijf oprichtte. In combinatie met ‘Terra’ (aarde) geeft

Doppio Passo Primitivo

8,50
In 1928 werd wijnmakerij Botter opgericht door Carlo Botter, het bedrijf is gevestigd ongeveer 30 kilometer bij Venetië vandaan. Het

Gran Sasso Primitivo

8,50
Gran Sasso is een bergmassief richting het zuiden van Italië en straalt de kracht van de wijn uit. Deze Primitivo

I Muri Primitivo

7,03
Deze wijn is afkomstig van het jonge bedrijf Farnese Vini, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een van de

Lunaria Ruminat Primitivo

9,95
Binnen Cantina Orsogna is de familie Chiccitti eigendom van Lunaria. Wijnen met een geheel eigen karakter, gemaakt in een prachtig

Menhir Quota 29 Primitivo

10,95
Prachtige wijn uit de hak van de laars. Als je aan Zuid-Italiaanse wijn denkt, denk je niet snel aan top

Vigne Vecchie Leggenda Primitivo

23,37
Deze wijn is afkomstig van het jonge bedrijf Farnese Vini, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een van de

Vigne Vecchie Leggenda Primitivo Magnum in Houten Kist

45,22
Deze wijn is afkomstig van het jonge bedrijf Farnese Vini, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een van de

Vigneti del Salento Ritorna Tre Autoctoni Rosso

7,58
Deze wijn is afkomstig van het jonge bedrijf Farnese Vini, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een van de

Zolla Primitivo di Manduria

10,85
Afkomst Deze heerlijke Zolla Primitivo di Manduria is afkomstig van het jonge bedrijf Farnese Vini. Hij is is korte tijd

 

Rode wijn kopen
Wil jij online rode wijn bestellen? Bij Heeren van de Wijn vind je meer dan 180 verschillende rode wijnen in iedere prijsklasse! Heb je geen tijd om één van onze vier wijnwinkels te bezoeken? Koop eenvoudig en snel jouw favoriete witte wijn in onze webshop! Met één druk op de knop kies je zelf het bezorgmoment. Vervolgens bezorgen wij de mooiste wijnen bij jou thuis, op kantoor of elke andere gewenste locatie! 

Wat is rode wijn?
Rode wijn wordt gemaakt van blauwe druiven. De rode kleur ontstaat doordat de schillen van de druiven meesten in het sap. Maar niet elke rode wijn heeft dezelfde kleur. Dit heeft zowel te maken met het soort druivenras als de leeftijd van de wijn. Een jonge wijn heeft vaak een wat paarsere tint en oudere wijnen hebben over het algemeen een meer bruinrode kleur. Een lichtrode wijn is bijvoorbeeld Pinot Noir terwijl Cabernet Sauvignon een diep donkerrode wijn is. 

Aanbiedingen
Ben jij altijd op zoek naar de beste prijs voor een lekkere rode wijn? Houd dan vooral onze aanbiedingspagina in de gaten voor kortingen en speciale acties. Wist je dat je met onze Heerenkaart (ook voor dames!) nog eens 5% krijg op alle aankopen?! Daarnaast kun je je aanmelden voor onze wekelijkse nieuwsbrief om onze laatste aanbiedingen, wijnweetjes en nieuwtjes te ontvangen. Wat ons betreft zeker de moeite waard. 

Rode wijnsoorten
Bij Heeren van de Wijn maakt het niet uit van wat voor soort rode wijn je houdt. Wij hebben voor iedereen de perfecte fles! Baseer jij je keuze altijd op het druivenras? In onze webshop vind je populaire druifsoorten als merlot, tempranillo en syrah. Ben je meer iemand die naar land van herkomst kijkt? Wij hebben onder meer verschillende Spaanse, Franse en Australische rode wijnen. 

Wijn cadeau
Zoek je een cadeau voor een verjaardag, sinterklaas, kerst, of gewoon zomaar? Geef één van onze met zorg geselecteerde wijncadeaus! Succes gegarandeerd. Je kunt natuurlijk ook een proefdoos cadeau te geven. Ideaal voor als je er nog niet helemaal uit bent!