Biscardo enigma

De Biscardo Enigma heeft een diepe donkere kleur en zeer fruitige aroma’s, zoals bosfruit, zwarte bessen en zoete specerijen. De wijn is in balans met rijpe tannine en zachte houttonen. De Biscardo Enigma is ideaal voor bij de borrel, maar ook bij een stukje vlees of bijvoorbeeld gerijpte kazen. Bij Heeren van de Wijn bestel je nu eenvoudig de Biscardo Enigma. Toch op zoek naar een andere wijnsoort? Bezoek onze webshop. Kortom, wij hebben voor ieder wat wils. 

Wijnhuis van Biscardo

Het wijnhuis van de familie Biscardo werd opgericht in 1878. Eerst ging het vooral om het handelen in wijn, maar later kwam daar zelf wijn produceren ook bij. Door de investering in nieuwe technieken, werd bijvoorbeeld de kwaliteit heel erg verbeterd. Hierdoor werd het bedrijf al snel een van de belangrijkste wijnbedrijven.

Biscardo Enigma Appassimento Sangiovese is gemaakt van 100% Sangiovese. Enigma betekent raadsel of mysterie. Appasimento betekent ingedroogd. Voordat de vinificatie begint, worden de druiven eerst gedroogd, zodat een groot deel van het vocht al verdampt en de druiven diep geconcentreerd zijn in aroma’s en suikers. Hierdoor krijgen wijnen een volle body.

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

De Biscardo enigma is de ideale fles om als cadeau te geven! Uiteraard ook om te krijgen! Geef het bijvoorbeeld als relatiegeschenk, verjaardagscadeau of voor moederdag! Deze wijn is bovendien voor elk gelegenheid passend. Op onze webshop kan je jouw eigen cadeaus uitkiezen die al samengesteld zijn. Toch een eigen pakket samenstellen? Met cadeautje van de Wijn doe je dit eenvoudig en heb jij straks een uniek cadeau om te geven!

biscardo enigma

Heeren van de Wijn: voor echte liefhebbers

Al ruim 20 jaar is Heeren van de Wijn actief in de wijnbranche. Wij leveren met liefde wijn aan onder andere de horeca, maar ook aan onze klanten. Om de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen, importeren wij de meeste wijnen zelf uit Europa. Hiervoor werken we nauw samen collega importeurs én hebben we regelmatig contact.

Meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.