Biscardo Neropasso

Aroma’s van kersen, zwarte bessen en pruimen, maar ook kruidige aroma’s. De Biscardo Neropasso is ideaal bij bijvoorbeeld een rood stukje vlees of te combineren met een pasta. Ook past deze wijn perfect bij gerijpte kazen. De Biscardo Neropasso heeft een robijnrode kleur en een verzachte smaak, waardoor je heerlijk geniet van elke slok. Toch liever een ander soort wijn bestellen? Bekijk dan onze webshop. Kortom, de perfecte wijn hebben wij! 

Het wijnhuis

In 1878 werd het wijnhuis van deze volle en krachtige rode wijn werd opgericht door de familie Biscardo. Het ging eerst vooral om het handelen in wijn, maar later gingen zij ook zelf wijn produceren. Er werd veel geïnvesteerd in nieuwe technieken voor bijvoorbeeld het verbeteren van de kwaliteit. Het bedrijf werd al snel één van de belangrijkste wijnbedrijven in de regio Veneto.

Biscardo Neropasso is een mix van Corvina, Corvinone en Cabernet Sauvignon. De wijn wordt gemaakt volgens de appassimiento methode. Hiermee wordt bedoeld dat druiven eerst gedroogd worden, voordat er geperst wordt. Hierdoor verdampt een groot van het vocht in de druiven waardoor er wijn gemaakt kan worden met een vollere body.

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

De Biscardo Neropasso kan als cadeau gegeven worden aan bijvoorbeeld je partner of aan vrienden. Op onze webshop hebben we speciale samengestelde cadeaus, waardoor jij eenvoudig een cadeau hoeft uit te kiezen. Het is ook mogelijk om je eigen cadeau samen te stellen. Zoals met cadeautje van de Wijn. Bovendien kan je hier ook nog een eigen huisstijl kiezen. Kortom, een origineel cadeau heb je zeker!

Heeren van de Wijn: voor echte liefhebbers

Al jarenlang is Heeren van de wijn actief in de wijnwereld. Zo leveren we bijvoorbeeld aan verschillende horeca, maar ook voor particulieren. Kwaliteit staat hoog bij ons, daarom proberen we deze altijd op de beste manier te waarborgen. Dit doen we door de meeste wijn zelf uit Europa te importeren. Ook werken we goed samen met collega importeurs en bovendien hebben we regelmatig contact zodat we ons assortiment altijd compleet houden.

Meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.