Fles wijn bezorgen

Niet meer in de drukke rijen staan in de supermarkt of je deur uit moeten voor een heerlijke fles wijn. Laat je fles wijn bezorgen!  Wij hebben een ruim assortiment waar je uit kan kiezen. Maar liefst 500 kwaliteitswijnen voor iedere gelegenheid! Ga jij voor rode wijn, witte wijn of toch een rosé? Daarnaast hebben wij ook biologische wijnen en veganistische wijnen in ons assortiment. Neem een kijkje op onze webshop en laat je verrassen! 

Het leukste cadeau om te geven!

Wil je graag een fles wijn als cadeau geven? Dan is dit het leukste cadeau dat je kan geven! Bij Heeren van de Wijn hebben we al kant-en-klaar samengestelde cadeaupakketten waar je uit kan kiezen. Het ideale cadeau voor bijvoorbeeld vrienden, je partner of collega. Liever je eigen cadeau samenstellen? Met Cadeautje van de Wijn stel jij een persoonlijk cadeau samen en bepaal je een eigen huisstijl.

Diverse wijnen

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Wijn aanbiedingen

Bij Heeren van de Wijn hebben we altijd interessante aanbiedingen! Zo profiteer je op elk moment van onze actie 11+1 gratis! Bij aankoop van 11 flessen wijn, krijg je er 1 gratis! Kies voor dezelfde flessen of combineer verschillende soorten. Wil je graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Op onze aanbiedingspagina komen regelmatig nieuwe en speciale aanbiedingen aanbod.

Wijnen van Heeren van de Wijn

Al ruim 20 jaar lang levert Heeren van de Wijn de lekkerste wijnen voor de horeca, B2B, maar ook voor particulieren. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Onze klanten zijn erg belangrijk en daarom willen we hen voorzien van het beste. Dit doen wij door een groot deel van ons assortiment zelf vanuit Europa te importeren en goed contact te onderhouden met collega importeurs. Op deze manier zijn we ook altijd op de hoogte van ons wijn assortiment en kunnen we de kwaliteit goed waarborgen. Wij zijn vanaf 2001 al omringd van moderne tot klassieke wijnen met hele scherpe prijzen.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.