Fles wijn versturen

Wil jij graag een fles wijn versturen om iemand te verrassen? Bij Heeren van de Wijn zorgen we ervoor dat jouw fles wijn op het juiste adres wordt geleverd. Vanaf de bank bestel je direct jouw favoriete wijn en hoef je de deur niet uit! Met maar liefst een assortiment van 500 verschillende wijnen, zit jouw favoriete wijn hier vast tussen. Bovendien hebben wij ook nog erg leuke borrelpakketten en proefdozen. Bij Heeren van de wijn kunnen we je altijd goed verrassen! Niet alleen kan jij je fles wijn versturen, maar je bent ook van harte welkom in een van onze wijnwinkels. Onze medewerkers adviseren je graag van het beste en helpen je een lekkere wijn uit te kiezen.

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Om iemand te verrassen met een cadeau, dan zit je met een fles wijn altijd goed! Wij hebben het nog makkelijker voor je gemaakt met onze vooraf samengestelde cadeaupakketten. Een ideaal cadeau om te geven aan bijvoorbeeld je vriend of vriendin, je collega of als huwelijksgeschenk. Bovendien kan je met Cadeautje van de Wijn je eigen persoonlijke cadeau samenstellen in je eigen huisstijl! Daarnaast hebben we ook nog de mogelijkheid uit vele cadeauverpakkingen waar je uit kan kiezen.

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Wijn aanbiedingen

Wij laten je natuurlijk niet voorbij gaan zonder speciale aanbiedingen. Daarom heeft Heeren van de Wijn altijd een actie van 11 + 1 gratis! Bij aankoop van 11 flessen wijn, krijg je er 1 cadeau! Tijd om in te slaan voor een feestje! Houd onze aanbiedingspagina in de gaten, want hier komen regelmatig flessen wijn voor een heerlijk prijsje op te staan.

Wijnen van Heeren van de Wijn

Heeren van de Wijn levert al ruim 20 jaar wijn aan horeca, B2B en particulieren. Met liefde en passie worden de lekkerste wijnen uitgezocht. De meeste wijnen worden zelf geïmporteerd uit Europa met behulp van een collega importeur. Er wordt nauw samengewerkt met collega importeurs. Op deze manier kunnen we de kwaliteit zo goed mogelijk waarborgen. Wij bieden moderne wijnen voor scherpe prijzen.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.