MiP Rosé

Bij Heeren van de Wijn hebben we diverse soorten wijn van het merk MiP. In 2006 komen Virginie Fabre en haar compagnon Guillaume Philip in de schijnwerpers te staan voor hun eerste rosé wijn. De hele wijnwereld kijkt toe en neemt deel aan het ontstaan van het concept MiP. MiP staat voor Made in Provence. De MiP rosé is al een aantal keer in de prijzen gevallen. Alleen dat al laat zien hoe bijzonder deze wijn is. 

Bijzondere smaak en heerlijke aroma

De MiP Rose is vol van aroma, doordat de druif met veel zorg is opgegroeid. Naast de MiP rosé, heb je ook nog de witte en rode wijn, maar we hebben het hier over de rosé. Een wijn met frisse smaak en heerlijke geur. Neem de wijn bijvoorbeeld bij een stukje vlees of vis. Vooral in de zomermaanden is deze wijn onmisbaar tijdens een gezellige lunch of heerlijk diner. 

Onze MiP wijnen

Dé ideale cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Iemand verrassen met een speciale fles wijn? Kies dan voor de MiP rosé. Ideaal als verjaardagscadeau, een relatiegeschenk of gewoon zomaar! Op onze cadeaupagina vind je nog meer soorten wijnen die je als cadeau kan geven. Ook kan je met Cadeautje van de Wijn een persoonlijk cadeau in eigen huisstijl samenstellen. Bovendien hebben we vele soorten cadeauverpakkingen beschikbaar, dus over het inpakken hoef je je ook geen zorgen te maken! Kortom, Heeren van de Wijn heeft alles geregeld.

Heeren van de Wijn al sinds 2001

Al ruim 20 jaar schenkt Heeren van de Wijn de lekkerste wijn aan de horeca en particulieren. Dit doen wij met passie en plezier, zodat onze klanten het beste krijgen. De meeste wijnen importeren wij zelf uit Europa, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Hiervoor hebben we nauw contact met collega importeurs en zorgen we er op deze manier voor dat ons assortiment compleet is.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.