Wente wijn

De Wente wijn is een wijn met veel body en aroma’s, zoals bramen, kruiden, framboos en zwarte peper. Ook komen er tonen van vanille, groene appel en eiken in terug. De Wente wijn is heerlijk te combineren met visgerechten, diverse soorten vlees, antipasta en zoete specerijen. De Wente wijnen staan voor hard werken, passie, geduld en de toewijding van de boerenfamilies in Californië. 

Bij Heeren van de Wijn bestel je nu eenvoudig jouw favoriete Wente wijn. Door de heerlijke aroma’s is deze wijnsoort niet te missen bij verschillende gerechten. 

Onze Wente wijnen

Wente Vineyards

Wente Vineyards, het oudste familiebedrijf van de Verenigde staten. Het bedrijf is opgericht in 1883 en werkt volledig volgens de duurzame richtlijnen. Ze zijn gecertificeerd sinds 2010 en in 2011 won het bedrijf de American Winery of the Year Award. De Wente heeft wijngaarden in Livermore Valley, Sanfransico Bay, Arroyo Seco en Montery. De familie Wente staat bekend om de bijdrage die zij hebben geleverd aan de Californische Chardonnay zoals wij die nu kennen.

Het ideale cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Op zoek naar een uniek cadeau? De Wente wijn is een heerlijke wijn dat past bij iedere gelegenheid. Geef hem als cadeau bijvoorbeeld voor een verjaardag, als relatiegeschenk of gewoon zomaar! Op onze cadeaupagina is er een ruim assortiment met kant en klare cadeaus. Ook hebben wij diverse cadeauverpakkingen. Met Cadeautje van de Wijn kan je ook je eigen persoonlijke cadeau samenstellen in eigen huisstijl. Kortom, wij hebben cadeaus genoeg!

Heeren van de Wijn: wijn met kwaliteit

Voor de beste kwaliteit wijn, zorgen wij ervoor dat wij zelf ons assortiment importeren uit Europa. We hebben goed contact met collega importeurs en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste wijnen. Zo zorgen we ervoor dat ons assortiment compleet blijft. Al ruim 20 jaar leveren we aan horeca en particulieren. Kortom, bij Heeren van de wijn koop je kwaliteit!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.