Zenato wijn

Kies jij liever voor de frisse witte of ga je voor de fruitige witte Pinot Grigio? De heerlijke Zenato wijn uit Italië bestaat voornamelijk uit Pinot Grigio maar is een klein beetje aangevuld met Chardonnay. De Pinot Grigio wijn is krachtig en sappig met heerlijke aroma’s van meloen, citrus, steenfruit en wat bloemige tonen. De frisse witte is een zuivere wijn met aroma’s van ananas, bloemetjes en citrusfruit. De wijn past perfect bij een borrel of gebraden kip bijvoorbeeld!

Bij Heeren van de Wijn hebben wij de fruitige wijn voor lekkere vlees- en visgerechten of bijvoorbeeld mosselen! De frisse wijn past perfect bij een borrel of gebraden kip bijvoorbeeld!

Onze Zenato wijn

Wijnhuis Zenato

Het wijnhuis van de wijn Zenato ligt in Noord-Italië in de regio Veneto. In 1960 is het wijnhuis opgericht door Sergio Zenato en staat bekend om de hoge kwaliteit wijn. Alles wordt geplukt met de hand en ze werken voornamelijk met authentieke Italiaanse druivenrassen! De wijn is een mix van Pinot Grigio en een klein beetje aangevuld met Chardonnay.

Heeren van de Wijn heeft twee soorten Zenato’s  in het assortiment. Een frisse witte S. Cristina Lugana Vigneto Massoni en een fruitige witte Pinot Grigio. Hieronder worden de wijnen nog eens inhoudelijk op ingegaan, zodat jij weet welke wijn het best bij jou past!

Pinot Grigio

De Zenato Pinot Grigio is een fruitige wijn. Dit merk je ook in de smaak en de aroma van de wijn. Je proeft namelijk de meloen en citrus wegsmelten in je mond. Het is een krachtige Pinot Grigio dat goed te eten is met een lekker soepje of wellicht mosselen!

S. Cristina Lugana Vigneto Massoni

25 kilometer van Verona ligt Santa Christina en is al jaren onderdeel van Zenato. Deze wijn is gemaakt van trebbinao druiven uit Lugana. Door de koele nachten is de wijn van hoge kwaliteit te produceren. Deze heerlijke wijn bevat aroma’s van ananas, bloemetjes en iets nootachtigs. Combineer deze wijn met een gezellige borrel of een stukje eend.

S Cristina Lugana Vigneto Massoni | Heeren van de Wijn

Dé ideale cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Geef de Zenato wijn als cadeau! Op onze cadeaupagina vind je alle samengestelde cadeaus die jij direct kan bestellen. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een bruiloft of als bedankje. Wil je liever een persoonlijk cadeau? Je kan jouw eigen cadeau samenstellen in eigen huisstijl met Cadeautje van de Wijn. Kortom, bij Heeren van de Wijn is alles mogelijk!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.