coppola director's cut chardonnay

De heerlijke Coppola director’s cut chardonnay is een heerlijke rijk en volle witte wijn. Deze wijn uit de Verenigde Staten past ideaal bij pasta- en visgerechten. Binnen het assortiment van Heeren van de Wijn zijn er diverse soorten witte wijn van Coppola. Kies bijvoorbeeld voor Coppola Diamond Collection Chardonnay  of de Sauvignon Blanc. Kortom, wat je ook kiest, met de Coppola zit je goed! 

Afkomst

Sinds de jaren 70 is Francis Ford Coppola actief in de wijbouw- en handel. Hij is een Amerikaans regisseur, filmproducent en scenarioschrijver. Hij wordt gezien als een van de belangrijkste regisseurs in Hollywood. Samen met zijn vrouw kocht Francis Ford in 1975 het landgoed van de Finse zeekapitein Gustave Niebaum in Rutherford, Californië (gelegen in de beroemde wijnstreek Napa Valley) en de omliggende wijngaarden. Verder is hij ook eigenaar van de Francis Ford Coppola Winery in de Sonoma-vallei.

De Francis Ford Coppola Director’s Cut Chardonnay wordt gemaakt van 100% Chardonnay uit de Russian River Valley. Russian River Valley heeft een klimaat dat beïnvloed wordt de Pacific Ocean. Door de optimale ontwikkeling van het verschil in dag en nachttemperatuur, behoudt de wijn frisse zuren en verschillende aroma’s. Aroma’s, zoals citrus, ananas, vanille, gebakken appeltjes en brioche. De wijn is zo zacht dat het wegsmelt in je mond en je de karamel en vanille proeft.

coppola director's cut chardonnay

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Het beste cadeau om te geven is altijd wijn! Of het nu voor je vriendin is, je collega of als relatiegeschenk, je slaat de plank nooit mis. Op onze cadeaupagina hebben wij cadeaus die samengesteld zijn en je direct kan bestellen. Wil je toch liever een persoonlijk cadeau samenstellen? Cadeautje van de Wijn doe je dit in geheel eigen huisstijl én kies je ook nog eens uit onze leuke cadeauverpakkingen. Nu heb jij gegarandeerd het leukste cadeau!

Heeren van de Wijn: voor echte liefhebbers

Al ruim 20 jaar werken wij met passie in de wijnindustrie. Om de beste kwaliteit te garanderen, importeren we de meeste wijn zelf uit Europa. Bovendien hebben we nauw contact met collega importeurs. Zo kunnen we ervoor zorgen dat ons assortiment compleet blijft en de horeca en onze klanten de beste wijn aangeboden krijgen.

Meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.