De wijnwinkel

Door het ruime assortiment is Heeren van de Wijn dé wijnwinkel waar je naar op zoek bent. Naast ons wijnassortiment in de webshop hebben we ook drie Heeren van de Wijn winkels in IJsselstein, Wageningen en Veenendaal waar je de mogelijkheid hebt om de verschillende wijnen te proeven. Ons assortiment bestaat uit zowel rode, witte en rosé wijnen als biologische en veganistische wijnen. Zo hebben we voor elke gelegenheid een passende fles heerlijke wijn! 

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Een mooie fles wijn is én blijft altijd een van de meest populairste cadeaus om te geven. Met zo’n breed assortiment kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken tussen al die heerlijke wijnen. Daarom hebben we speciaal voor jou diverse cadeaupakketten samengesteld. Voor de avontuurlijke wijnliefhebber hebben we ook meerdere proefdozen waardoor je nieuwe favorieten kunt ontdekken. Ook voor zakelijke geschenken kun je bij ons terecht. Met Cadeautje van de Wijn kun je zelfs een persoonlijk cadeau samenstellen in jouw eigen huisstijl! Met ons ruime assortiment is er altijd het perfecte cadeau.

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Cava Masia de la Luz Brut in Luxe houten kist

13,45
Iets te vieren? Voor ieder feest een mooie fles cava! Onze Cava Masia de la Luz wordt al jaren met

Wijn aanbiedingen

Ben jij net als wij ook altijd op zoek naar de beste prijs voor die heerlijke fles wijn? Dat komt goed uit, want bij Heeren van de Wijn hebben we te gekke acties! Deze speciale aanbiedingen kun je terugvinden op onze aanbiedingspagina. Houd deze dan ook goed in de gaten, want wie weet komen jouw favorieten ook wel voorbij!

Dé online wijnwinkel voor echte liefhebbers

Al ruim 20 jaar leveren de Heeren de lekkerste wijnen aan onder meer B2B, particulieren en de horeca. Vol passie en liefde voor ons vak streven we ernaar om elke klant tevreden te stellen. De meeste wijnen importeren we zelf uit Europa en we werken nauw samen met collega importeurs. Dit doen we om ons assortiment compleet te houden. Zoek je een mooie wijn voor een scherpe prijs? Bij de wijnwinkel van Heeren van de Wijn ben je aan het juiste adres!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.