Online wijnwinkel

Jij bent op zoek naar een lekkere fles wijn, maar je hebt geen tijd om de deur uit te gaan. Bij Heeren van de Wijn is dat geen probleem. Als online wijnwinkel bestel je jouw favoriete drankje gewoon in onze webshop! Met een ruim assortiment van meer dan 500 wijnen is er voor ieder wat wils. Wil je van een bijzonder moment een feestje maken? Neem dan een kijkje bij onze mousserende wijnen. Organiseer je een diner, dan kun je prima voor de dag komen met onze rode en witte wijnen. Daarnaast hebben we ook diverse biologische en veganistische wijnen in ons assortiment. Kortom: Heeren van de Wijn heeft voor elk moment de perfecte fles! 

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Is een fles wijn een afgezaagd cadeau om te geven? Echt niet! Wijn is en blijft één van de populairste cadeaus. Overweeg daarom ook zeker om je dierbaren met een mooie fles te verrassen. Aangezien we zoveel lekkers in ons assortiment hebben, begrijpen we dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Speciaal voor jou hebben we daarom diverse cadeaupakketten samengesteld. Zoek je een cadeau voor de avontuurlijke wijnliefhebber? We hebben verschillende proefdozen in ons assortiment. Wie weet heb je er straks een nieuwe favoriete wijn bij! Ook voor je zakelijke geschenken kun je bij ons terecht. Met Cadeautje van de Wijn kun je persoonlijke cadeaus samenstellen, compleet in eigen huisstijl! Wil je toch liever zelf een cadeau samenstellen, dan kun je kiezen uit onze verschillende cadeauverpakkingen.

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Cava Masia de la Luz Brut in Luxe houten kist

13,45
Iets te vieren? Voor ieder feest een mooie fles cava! Onze Cava Masia de la Luz wordt al jaren met

Wijn aanbiedingen

Wist je al dat we bij Heeren van de Wijn altijd messcherpe prijzen hebben? Alle wijnen zijn namelijk altijd 11 + 1 gratis! Ja, je leest het goed. Bestel je 11 wijnen, of het nu dezelfde zijn of verschillende, dan krijg je 1 fles gratis. Prima deal vinden we zelf. Daarnaast raden we je aan om onze aanbiedingspagina in de gaten te houden voor lekkere wijn aanbiedingen en speciale acties.

Dé online wijnwinkels voor echte liefhebbers

Al bijna 20 jaar levert Heeren van de Wijn met enthousiasme prachtige wijnen aan horeca, B2B en particulieren. Vol passie en energie werken we iedere dag om onze klanten een gewaardeerd en tevreden gevoel te geven. We importeren de meeste wijnen zelf uit Europa en om ons assortiment compleet te maken werken we samen met collega importeurs. Zoek jij moderne wijnen, klassieke service en messcherpe prijzen? Bij online wijnwinkel Heeren van de Wijn ben je aan het juiste adres!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.