Thuisbezorgd wijn

Je wijn graag thuisbezorgd hebben? Met het ruime assortiment van Heeren van de Wijn heb je de keus uit maar liefst 500 kwaliteitswijnen. Bestel jouw favoriete wijn vanuit de bank en de laat deze thuisbezorgen. Wij hebben diverse rode, witte of rosé wijnen, maar ook biologische wijnen en veganistische wijnen in ons assortiment. Wil je de wijnen zelf ontdekken? Neem dan een kijkje op onze webshop!

Het leukste cadeau om te geven!

Geen tijd of zin om de deur uit te gaan voor een cadeau? Met een fles wijn zit je altijd goed. Laat deze nu eenvoudig bij je bezorgen. Zo hebben we al speciaal samengestelde cadeaupakketten! Je hoeft zelfs geen tijd te besteden aan het inpakken, ideaal! Wil je toch liever je eigen cadeau samenstellen, dan kan dat met Cadeautje van de Wijn. Hierbij stel je een eigen persoonlijk cadeau samen in je eigen huisstijl.

Diverse wijnen

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Cava Masia de la Luz Brut in Luxe houten kist

13,45
Iets te vieren? Voor ieder feest een mooie fles cava! Onze Cava Masia de la Luz wordt al jaren met

Wijn aanbiedingen

De beste aanbiedingen vind je bij Heeren van de Wijn! Profiteer altijd van onze 11+1 gratis aanbieding! Bij een bestelling van 11 flessen krijg je er 1 cadeau. Je hoeft deze niet te sjouwen, maar wij zorgen ervoor dat de wijn wordt thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van onze speciale acties? Houdt dan onze aanbiedingspagina in de gaten en mis niks!

Wijnen van Heeren van de Wijn

Al ruim 20 jaar is er passie voor wijn en het schenken van de mooiste en lekkerste wijnen aan onder andere horeca, B2B en uiteraard particulieren. Wij voorzien onze klanten van het allerbeste. Om dit mogelijk te maken, wordt een groot deel van ons assortiment zelf geïmporteerd vanuit Europa. Daarnaast is er goed contact met collega importeurs om ons wijn assortiment compleet te houden en de kwaliteit te kunnen waarborgen. Bij Heeren van de Wijn vind je altijd top wijnen!

Voel je welkom in onze winkels!

Je wijn thuisbezorgd krijgen is natuurlijk ideaal, maar wil je er toch op uit? Dan ben je van harte welkom in een van onze winkels in IJsselstein, Veenendaal of Wageningen. Hier staan onze wijnprofessionals voor je klaar om de beste wijn voor je uit te zoeken en je advies te geven. Je kan de wijn altijd bij ons in de winkel proeven en wie weet heb jij straks een favoriet die je aan het lijstje kan toevoegen!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.