Veuve Clicquot champagne

Iets te vieren? Kies dan voor een prachtige fles Veuve Clicquot. De champagne is al eeuwenlang een geliefd champagnemerk. Verder is hij smaakvol en is deze champagne een perfect cadeau voor onder andere een bruiloft of jubileum! Je kan er de plank in ieder geval niet mis mee slaan! 

Het is een stevige en volle Champagne met aroma’s van rijp fruit, framboos, kaneel, vanille en brioche met een lange afdronk. De Mousserende wijn past heerlijk bij amuses, visgerechten en schaal- en schelpdieren. Bij Heeren van de Wijn hebben we diverse champagnes van dit merk. Bekijk hieronder een deel van ons assortiment. 

Onze Veuve Clicquot champagnes

Veuve Clicquot Brut (Carte Jaune) Champagne N.V.

58,50
Veuve Cliquot is na Moet & Chandon het grootste champagnehuis. Het is in 1972 opgericht door Philippe Cliquot. Zijn vrouw

Veuve Clicquot Rosé Champagne N.V.

69,95
Veuve Cliquot is na Moet & Chandon het grootste champagnehuis. Het is in 1972 opgericht door Philippe Cliquot. Zijn vrouw

Het champagnehuis

Na Moët & Chandon is de Veuve  het grootste champagnehuis. In 1972 is het opgericht door Philippe Cliquot. Sinds Philippe is overleden, heeft zijn vrouw Nicole-Barbe Cliquot-Ponsardin vanaf de 19e eeuw de leiding over het champagnehuis gehad. Veuve betekent dan ook weduwe in het Frans. De Veuve Cliquot is gevestigd in Reims. Dit gebied van de Champagne richt zich voornamelijk op Pinot Noir.

De champagne met het bekende Yellow label, staat voornamelijk bekend om zijn elegantie en constante hoge kwaliteit. De Veuve Clicquot wordt vaak geïntroduceerd in opvallende en luxe verpakking. Neem bijvoorbeeld de Veuve Clicquot La Grande Dame Brut en de Clicquot Brut (Carte Jaune).

veuve clicquot
La Grande Dame Veuve Cliquot | Heeren van de Wijn

Dé ideale cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Deze heerlijke champagne is het ideale cadeau om te geven en natuurlijk ook om te krijgen! Deze exclusieve fles kan bijvoorbeeld gegeven worden als geschenk voor een bruiloft, kerstcadeau of een jubileum. Verrassen doe je in ieder geval wel! Heeren van de Wijn heeft een cadeaupagina met een ruim assortiment wijnen waar jij jouw cadeau kan vinden. Makkelijk en snel! Ook kan je kiezen uit onze verschillende cadeauverpakkingen én kan je met Cadeautje van de Wijn je eigen persoonlijke cadeau samenstellen. Bovendien kan dit in eigen huisstijl! Kortom, nooit meer nadenken over het perfecte cadeau.

Heeren van de Wijn al sinds 2001

Heeren van de Wijn is al ruim 20 jaar lang bezig om een ruim assortiment met de beste champagnes en wijnen aan te bieden. Wij doen dit voor de horeca, maar ook particulieren klanten. Naast dat we bijna ons heel assortiment zelf uit Europa importeren, hebben we ook goed contact met collega importeurs. Hiermee zorgen we ervoor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd, waardoor jij als klant altijd de beste wijn aankoopt. Wij willen ervoor zorgen dat ons assortiment compleet blijft, daarom zijn we altijd op de hoogte van diverse wijnsoorten.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.