Dé wijnwinkel online

Heeren van de Wijn heeft dé wijnwinkel op online gebied. Vanuit huis kan jij jouw favoriete fles wijn bestellen in onze webshop! Wij hebben een ruim assortiment van meer dan 500 wijnen. Er is dus voor ieder wat wils. Een bijzonder feestje? Bekijk dan onze mousserende wijnen. Daarnaast hebben we dé perfecte rode en witte  wijnen voor een heerlijk diner. Ons assortiment beschikt ook over diverse biologische en veganistische wijnen. Al met al, voor elk moment is er wel een passende fles.

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Een fles is én blijft altijd een van de populairste cadeaus om te geven. Het kan soms wel lastig zijn om een keuze te maken welke wijn geschikt is voor welk moment. Daarom hebben we speciaal voor jou diverse cadeaupakketten samengesteld. Bekijk bijvoorbeeld onze proefdozen. Een avontuurlijk cadeau voor een echte wijnliefhebber. Verder hebben we ook zakelijke geschenken waar je jouw collega blij mee kan maken. Wist je dat je met Cadeautje van de Wijn een persoonlijk cadeau kan samenstellen in eigen huisstijl? Bij Heeren van de Wijn vind je gegarandeerd het perfecte cadeau.

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Cava Masia de la Luz Brut in Luxe houten kist

13,45
Iets te vieren? Voor ieder feest een mooie fles cava! Onze Cava Masia de la Luz wordt al jaren met

Wijn aanbiedingen

Bij Heeren van de Wijn hebben we altijd messcherpe prijzen en te gekke acties! Zo geniet je altijd van 11+1 gratis! Bij aankoop van 11 flessen wijn, ontvang je 1 fles cadeau. Dit kunnen dezelfde flessen zijn of verschillende! Een prima deal toch? Daarnaast kan je altijd onze aanbiedingspagina in de gaten houden voor speciale aanbiedingen en wellicht bestel je straks jouw favoriete wijn voor een fijne prijs!

Dé online wijnwinkel voor echte liefhebbers

Wij leveren al ruim 20 jaar de lekkerste en smaakvolle wijnen aan onder andere de horeca, B2B en particulieren. We werken vol passie en energie om onze klanten tevreden te snellen en een gewaardeerd gevoel te geven. De meesten wijnen importeren we zelf uit Europa. Op deze manier houden we ons assortiment compleet en hebben we nauw contact met collega importeurs. Ben jij op zoek naar moderne en klassieke wijnen met scherpe prijzen? Bij de winkelwinkel online van de Heeren zit je goed!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.