Wijnwinkel

Ben je op zoek naar een mooie fles wijn, maar heb je geen tijd om de deur uit te gaan? Geen zorgen! Bij wijnwinkel Heeren van de Wijn hebben we een ruim assortiment wijnen voor je klaar staan! Met meer dan 500 verschillende flessen in iedere prijsklasse, is er genoeg keus voor iedereen! Heb je iets te vieren, kies dan voor één van onze mousserende wijnen. Organiseer je een diner, dan kun je prima voor de dag komen met onze rode en witte wijnen. Bovendien hebben we ook verschillende biologische en veganistische wijnen in ons assortiment. Kortom:  de Heeren hebben voor elk moment de perfecte fles! 

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Een fles wijn een afgezaagd cadeau? Echt niet! Al jarenlang is wijn één van de populairste cadeaus. Het is dan ook zeker de moeite waard om je dierbaren te verrassen met een mooie fles. Het is begrijpelijk dat het lastig is om het juiste cadeau te vinden als je zoveel hebt om uit te kiezen. Daarom hebben we speciaal voor jou diverse cadeaupakketten samengesteld. Ben je een keer in voor iets anders in plaats van een standaard wijn? Bekijk dan eens onze proefdozen. Wie weet heb je er straks een wel nieuwe favoriete wijn bij! Bij de Heeren kun je ook terecht voor zakelijke geschenken. Cadeautje van de Wijn helpt je met het samenstellen van persoonlijke cadeaus, volledig in eigen huisstijl! Toch liever zelf een cadeau bij elkaar zoeken? We hebben verschillende soorten cadeauverpakkingen beschikbaar, dus je kunt er hoe dan ook een feestje van maken!

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket HOP

25,50
Een heer-lijk bier borrelpakket met drie flesjes Nederlands bier. In het pakket vind je ook een stukje kaas, een zakje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Wijn aanbiedingen

Ben je al bekend met Heeren van de Wijn, dan weet je natuurlijk dat we messcherpe prijzen hebben. Al onze wijnen zijn namelijk altijd 11 + 1 gratis! Ja, je leest het goed. Bestel je 11 dezelfde wijnen, of kies je voor een mix, dan krijg je 1 fles gratis. Prima deal al zeggen we het zelf. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd onze aanbiedingspagina in de gaten te houden voor lekkere wijn aanbiedingen en speciale acties.

Dé wijnwinkel voor echte liefhebbers

Al meer dan 20 jaar leveren we bij de Heeren met enthousiasme prachtige wijnen aan horeca, B2B en particulieren. Dag in dag uit werken we vol passie en energie om onze klanten een tevreden en vooral gewaardeerd gevoel te geven. De meeste van onze wijnen importeren we zelf uit Europa en ons assortiment compleet houden doen we in samenwerking met collega importeurs. Ben jij op zoek naar moderne wijnen, klassieke service en messcherpe prijzen? Bij wijnwinkel Heeren van de Wijn ben je aan het juiste adres!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.