Miraval Rosé

Miraval Rosé. Licht van kleur en droog qua smaak. Door de heerlijke lichte smaak smelt de aroma weg in je mond, maar ontdek je de smaak van fruit. Dé ideale wijn voor de zomermaanden, maar absoluut ook om zelfs in de winter te serveren. Heerlijk bij een biefstuk of een lekkere salade. Toch op zoek naar andere rosé wijnen? Bekijk onze webshop en laat je inspireren. Kortom, deze favorieter is niet te missen! 

Chateau Miraval

Chateau Miraval ligt in de Provence en is ongeveer 600 hectare. Het perceel is zo groot dat het maar liefst twee appellations beslaat: Cote de Provence en Coteaux Varois Provence. Sinds 2008 is het Chateau in handen van het beroemde (inmiddels gescheiden): Angelina Jolie en Bratt Pitt. De wijnen worden gemaakt met de familie Perrin, die eigenaar zijn van het bekende Chateau Beaucastel.

Er worden verschillende druiven gebruikt voor de Miraval Rosé, zoals de Cinsault, Grenache, Syrah en Rolledruiven. Deze worden biologisch geteeld. Maar liefst 95% van de rosé rijpt op roestvrijstalen vaten en de overige 5% rijpt op het gistbezinksel. Bovendien werd de Miraval Rosé verkozen als beste rosé ter wereld! Hoe bijzonder!

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

De Miraval Rosé als cadeau geven? Absoluut de beste keuze! Deze wijn is een liefhebber voor vele. Bovendien is de rosé niet alleen geschikt als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, maar ook als relatiegeschenk. Op onze webshop heb je de keuze uit nog meer speciale cadeaus die door ons zijn samengesteld. Met cadeautje van de Wijn kan je ook je eigen cadeau samenstellen! Nu heb jij gegarandeerd een uniek cadeau!

Miraval Rosé

17,50
Chateau Miraval Chateau Miraval ligt in de Provence en beslaat ongeveer 600 hectare. Het perceel is zo groot dat het

Heeren van de Wijn: voor echte liefhebbers

Niet alleen vandaag, maar al 20 jaar lang doen wij ons best om de beste wijn aan te bieden aan zowel de horeca als particulieren. Kwaliteit is voor ons een belangrijk aspect en daarom importeren wij de meeste wijnen zelf uit Europa om die te waarborgen. Verder werken we nauw met onze collega importeurs en hebben we vaak contact. Hiermee zorgen we ervoor dat ons assortiment vernieuwend en compleet is.

Onze webshop

Naast de lekkerste wijnen die wij in ons assortiment hebben, kan je ook heerlijke borrelpakketten vinden of zelf samenstellen! Super als er bezoek langskomt. Verder heeft Heeren van de Wijn geweldige aanbiedingen op de webshop. Wist je dat wij altijd een actie hebben met 11+1 gratis! Je krijgt dus bij het bestellen van 11 flessen wijn 1 cadeau! Houd de aanbiedingen goed in de gaten, want wie weet zit jouw favorieten wijn er tussen!

Meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.