Online wijn kopen

Ben je op zoek naar een webshop waar je de lekkerste wijnen kunt kopen? Online wijn kopen doe je natuurlijk bij Heeren van de Wijn! Voor je favoriete drankje hoef je niet meer speciaal de deur uit, maar kun je lekker lui vanaf je bank bestellen.  We hebben meer dan 500 wijnen, van rood en wit tot mousserend en veganistisch. Kortom: de kans dat er iets lekkers voor jou bij zit is erg groot! 

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Ben je nog op zoek naar een cadeautje? Wijn is de ideale manier om je partner, vrienden of familie in het zonnetje te zetten. Met zoveel verschillende wijnsoorten, begrijpen we dat het een opgave kan zijn om de juiste keus te maken. Daarom hebben speciaal voor jou al kant-en-klare cadeau pakketten samengesteld. Wil je jouw zakelijke relaties verrassen? Samen met Cadeautje van de Wijn kun je persoonlijke cadeau samenstellen in je eigen huisstijl. Hoe origineel is dat? Uiteraard kun je met ons ruime assortiment cadeauverpakkingen ook zelf een mooi cadeau samenstellen door verschillende producten te combineren.

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Cava Masia de la Luz Brut in Luxe houten kist

13,45
Iets te vieren? Voor ieder feest een mooie fles cava! Onze Cava Masia de la Luz wordt al jaren met

Wijn aanbiedingen

Bij de Heeren houden we van mooie wijnen voor een fijn prijsje. Daarom zijn al onze wijnen altijd 11 + 1 gratis! Bestel je 11 flessen, dan krijg je 1 fles gratis. Daarnaast hebben we ook nog een aanbiedingspagina. Hier vind je diverse wijnen voor een lage prijs.

Wijnen van Heeren van de Wijn

Heeren van de Wijn levert al bijna 20 jaar lang wijnen aan horeca, B2B en particulieren. Dit doen we vol passie en met liefde voor de wijn, zodat onze klanten zich gewaardeerd en tevreden voelen. De meeste wijnen importeren we zelf uit Europa. Om ons assortiment compleet te maken en te houden werken we samen met collega importeurs. Wil jij online je wijn kopen bij de Heeren, dan ben je verzekerd van een ruim assortiment moderne wijnen, klassieke service en messcherpe prijzen!

Onze webshop

Naast de leukste cadeaus en de lekkerste wijnen die wij in ons assortiment hebben, kan je bijvoorbeeld ook de lekkerste borrelpakketten zelf samenstellen! Super als er bezoek langskomt. Ook heeft Heeren van de Wijn de leukste aanbiedingen. Houd dus de webshop goed in de gaten, want wie weet zit jouw favoriete wijn er tussen!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.