Vegan wijn kopen

Of je nu iemand wilt verrassen met een prachtige vegan wijn of gewoon een mooie fles voor jezelf zoekt, bij Heeren van de Wijn kun je de lekkerste vegan wijn kopen. Hiervoor kun je zowel in een van onze wijnwinkels als in onze webshop terecht. Wij bieden je verschillende veganistische wijnen in elke prijsklasse. Dus of jij je wijnkeuze nu baseert op land van herkomst, bijvoorbeeld Spanje, of het druivenras zoals Chardonnay, bij ons vind je altijd de perfecte fles voor elk moment!

Vegan wijn, hoe zit dat?

Hoezo veganistische wijn? De drank wordt van druiven gemaakt, dus is het dan niet automatisch veganistisch? Nee, niet alle wijnen zijn vegan. Het klopt dat de wijn zelf enkel gemaakt wordt van plantaardige producten, namelijk druiven. Toch wordt er bij bepaalde productieprocessen gebruikgemaakt van dierlijke producten. Wanneer de druiven zijn geperst en vergist tot wijn, is de drank troebel door de stukjes druiven die erin zitten. Bij het klaren van de wijn, ofwel helder maken van de drank, wordt vaak gelatine of vislijm gebruikt. Deze producten worden weliswaar naderhand uit de wijn gefilterd, maar de drank is er toch mee in contact geweest. Het is dan ook vanzelfsprekend dat vegetariërs en veganisten liever een wijn drinken die geklaard is zonder dierlijke producten. Dat komt mooi uit, want de Heeren bieden genoeg keus! Zo kan ieder genieten van een heerlijk glas wijn!

Onze vegan wijnen

NIUS de Nada 15 years Magnum

22,00
Met de woorden “de Nada” , wat in het Spaans “graag gedaan” betekent, maakt deze fles een ultiem bedank cadeau!

Esporão Private Selection Branco

45,00
Esperao staat bekend om zijn wijnen en olijfolies van hoge kwaliteit. Ook hecht het bedrijf enorm veel waarde aan duurzaamheid.

JeNIUS Magnum

25,00
JeNius DOCa Rioja heeft Rudolf Nipius samen met wijnmaakster Maria Martinez gemaakt, de beste druiven van 45 jaar oude stokken

Cielo Pinot Grigio

5,95
Cielo (hemel) is de naam van de familie die in 1908 dit wijnbedrijf oprichtte. In combinatie met ‘Terra’ (aarde) geeft

Vignerons de Mancey Macon Blanc

11,95
Vignerons de mancey is een aangenaam huis in Tournus, dit ligt precies tussen Beaune en Macon. Het bedrijf is opgericht

Piquepoul Rosé

6,38
Les Vignobles Foncalieu ligt in de Languedoc en is een groot wijnbedrijf waar meer dan 600 wijnboeren bij zijn aangesloten.

Het lekkerste cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Wijn is en blijft een van de populairste cadeautjes om te geven. Dus heb je een verjaardag, een etentje of een andere bijzondere gebeurtenis? Met onze mooie vegan wijnen kun je altijd wel iemand blij maken. Naast onze speciaal voor jou samengestelde cadeaupakketten, kun je ook je eigen cadeautje samenstellen. We hebben meerdere soorten cadeauverpakkingen, dus is het altijd een feestje om te geven. Daarnaast kun je bij Cadeautje van de Wijn terecht voor relatiegeschenken, geheel in jouw eigen huisstijl!

Heeren van de Wijn: voor echte liefhebbers

Al 20 jaar lang leveren wij de mooiste wijnen aan horeca, B2B en particulieren. Ons team werkt elke dag opnieuw gepassioneerd en vol enthousiasme om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent. Service staat dan ook niet voor niets hoog bij ons in het vaandel. Om onze kwaliteit te waarborgen, importeren we veel wijnen zelf uit Europa. Om ons assortiment zo breed en compleet mogelijk te houden, werken we samen met collega importeurs.

Onze kwaliteitswijnen komen dan ook van over de hele wereld. Ben je naar iets specifieks op zoek? Vertel het ons en wij helpen je graag op weg. En dat voor een messcherpe prijs en de hoogst mogelijke service. Welke vegan wijn je ook wilt kopen, bij Heeren van de Wijn ben je aan het juiste adres!

veganistische wijnen bij heeren van de wijn

Speciale aanbiedingen

Hou jij ook zo van speciale aanbiedingen? Komt dat even mooi uit; wij ook! Blijf op de hoogte door onze aanbiedingspagina in de gaten te houden. Hier vind je acties die je absoluut niet wilt missen. Met een beetje geluk staan jouw favorieten wijnen er ook wel tussen…

Altijd welkom in onze winkels!

Je kunt onze vegan wijn niet alleen kopen in onze webshop, maar ook in de Heeren van de Wijn winkels! Laat je inspireren én adviseren door onze wijnprofessionals. Kom je langs in een van onze winkels, dan heb je uiteraard de mogelijkheid om onze mooie wijnen te proeven. Of je nu een bezoekje brengt aan onze winkels in IJsselstein of Veenendaal of toch liever jouw favorieten online bestelt, is helemaal aan jou!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.