Wijn online bestellen

Ben je op zoek naar een heerlijke fles wijn? Jij kan eenvoudig jouw wijn online bestellen bij Heeren van de Wijn! Voor jouw favoriete drankje hoef je de deur niet uit. Bij Heeren van de Wijn kun je namelijk eenvoudig en snel je wijn online bestellen! Met keus uit meer dan 500 kwaliteitswijnen is er voor ieder moment een passende fles. Ons ruime assortiment bestaat uit rode wijnen, witte wijnrosé wijn, mousserende wijnen, dessertwijnen en port. Daarnaast hebben we voor de liefhebbers ook biologische wijnen en vegan wijnen. Voor elk gelegenheid, zoals een cadeau of een gezellige avond, hebben wij precies wat je zoekt!

Het lekkerste cadeau om te geven

Wijn is en blijft een populair cadeau om te geven. Het is dan ook de perfecte manier om je dierbaren of zakelijke relaties mee te verrassen. Met zoveel lekkere wijnen beschikbaar, kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken. Daarom hebben we speciaal voor jou cadeaupakketten samengesteld. Wil je toch liever zelf een cadeau samenstellen? Dan kan dat natuurlijk ook! Ook als je op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk kun je bij ons terecht. Met Cadeautje van de Wijn stel je persoonlijke cadeaus samen, geheel in je eigen huisstijl!

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Cava Masia de la Luz Brut in Luxe houten kist

13,45
Iets te vieren? Voor ieder feest een mooie fles cava! Onze Cava Masia de la Luz wordt al jaren met

Wijn aanbiedingen

Wil je jouw favoriete fles wijn bestellen voor de beste prijs? Dat komt mooi uit, want bij Heeren van de Wijn zijn namelijk alle wijnen altijd 11 + 1 gratis! Je leest het goed. Bestel je 11 wijnen, dan krijg je 1 fles gratis. Goede deal al zeggen we het zelf. Ben je een echte koopjesjager? Houd dan vooral regelmatig onze aanbiedingspagina in de gaten voor de lekkerste wijn aanbiedingen en speciale acties.

Wijnen van Heeren van de Wijn

Heeren van de Wijn levert al bijna 20 jaar heerlijke wijnen aan horeca, B2B en particulieren. Iedere dag werken we vol passie en energie met maar één doel voor ogen, namelijk ervoor zorgen dat onze klanten een gewaardeerd en tevreden gevoel hebben. De meeste wijnen importeren we zelf uit Europa en om ons assortiment compleet te maken werken we samen met collega importeurs. Ben jij op zoek naar moderne wijnen, klassieke service en messcherpe prijzen? Bij Heeren van de Wijn kun je makkelijk wijn online bestellen!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.