Ruinart Champagne

Een stijlvol en exclusief cadeau of gewoon op zoek naar een heerlijke champagne? De Ruinart is een heldere, elegante en verfijnde champagne. De Champagne is goudgeel met groene tonen en een stevige mousse die lang aanhoudt. 75% van de druiven komt uit de Cote des Blancs en de overige 25% komt uit de buurt van Montagne de Reims. 

Bij Heeren van de Wijn bestel je nu eenvoudig jouw Ruinart champagne. Je kan de champagne bijvoorbeeld schenken bij visgerechten, schaal- en schelpdieren, zoals krab en kreeft. Door de heerlijke aroma’s is deze champagne niet te missen bij een goed feest. 

Onze Ruinart champagnes

Champagne R de Ruinart Brut

66,95
Het huis Ruinart is in 1729 opgericht door de neef van Dom Thierry Ruinart. De andere monnik waarvan beweerd wordt dat

Ruinart Blanc de Blancs

89,95
Het huis Ruinart is in 1729 opgericht door de neef van Dom Thierry Ruinart. De andere monnik waarvan beweerd wordt dat

Ruinart Blanc de Blancs Magnum

204,95
Het huis Ruinart is in 1729 opgericht door de neef van Dom Thierry Ruinart. De andere monnik waarvan beweerd wordt dat

Het huis Ruinart

In 1729 is het huis Ruinart opgericht door de neef van Dom Thierry Ruinart. Neef Thierry startte in ieder geval 20 jaar na zijn overlijden het eerste Champagnehuis in Reims, daarna werd er geschiedenis geschreven. Door de prachtige diepe kelders op 38 meter diepte, heeft het huis een magische sfeer.

Het champagnehuis heeft een eigen exclusieve stijl waarbij de flessen ook een unieke vorm hebben. Door de eeuwen heen heeft het champagnehuis de kunst van de assemblage verder ontwikkeld dat gebaseerd is op de Chardonnay. Tot op de dag van vandaag biedt het champagnehuis de champagneliefhebbers een verfijnde champagne die zich uit in een exclusief aanbod.

Het ideale cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen)

Iemand verrassen met deze heerlijke champagne? Dan kan het nooit mis gaan! Deze exclusieve bubbels kan je geven als relatiegeschenk, maar ook bij een bruiloft of jubileum. Meer inspiratie voor cadeaus? Op onze cadeaupagina hebben wij een ruim assortiment waar jij snel jouw cadeau kan vinden. Wij hebben ook verschillende cadeauverpakkingen, zo is je cadeau altijd mooi ingepakt! Liever een eigen cadeau samenstellen? Met Cadeautje van de Wijn stel je jouw persoonlijke cadeau samen in eigen huisstijl! Kortom, Heeren van de Wijn hebben het allemaal voor je!

Heeren van de Wijn al sinds 2001

Om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit aanbieden, importeren we het gehele assortiment zelf uit Europa. We zorgen dat we goed contact hebben met collega importeurs en zijn altijd op de hoogte van verschillende wijnsoorten. Hiermee zorgen we ervoor dat ons assortiment compleet blijft. Dit doen wij al langer dan 20 jaar. Voor onder andere de horeca en onze klanten bieden we de beste champagnes aan. Kortom, als je bij Heeren van de Wijn koopt, dan koop je kwaliteit!

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.