Wijn cadeau bezorgen

Jouw wijn als cadeau bezorgen? Bij Heeren van de Wijn doe je dit eenvoudig via onze webshop! Wij hebben meer dan 500 kwaliteitswijnen en voor ieder moment een passende fles. Naast dat we in ons assortiment rode, witte, rosé en mousserende wijn aanbieden, hebben we voor de liefhebbers ook biologische wijnen en veganistische wijnen. Bovendien hebben we ook geweldige cadeaupakketten! Kortom, of je nu iets te vieren hebt of gewoon iemand een cadeau wilt geven, de Heeren van de Wijn hebben het allemaal voor je! 

Cadeaus uit onze webshop

Borrelpakket Bubbels

29,95
Een heer-lijk borrelpakket met een Spaanse bubbel, Cava Masia de la Luz. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Borrelpakket Frankrijk

42,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Borrelpakket Italië

41,50
Een heer-lijk borrelpakket met twee Italiaanse wijnen, de Milani Pinot Grigio en de Corte Figaretto Bacca Nera. In het pakket vind

Borrelpakket Spanje

42,00
Een heer-lijk borrelpakket met de Spaanse Nius Verdejo en Zinio Crianza. In het pakket vind je ook een stukje kaas,

Cava Masia de la Luz Brut in Luxe houten kist

13,45
Iets te vieren? Voor ieder feest een mooie fles cava! Onze Cava Masia de la Luz wordt al jaren met

Het lekkerste cadeau om te geven

Wil je iemand echt verrassen? Laat dan een fles wijn als cadeau bezorgen! Een fles wijn is altijd geschikt om te geven aan bijvoorbeeld zakelijke relaties, je collega of je dierbaren. Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken, omdat er zoveel soorten wijnen zijn. Om het je gemakkelijk te maken hebben we diverse cadeaupakketten samengesteld. Je kan uiteraard ook ervoor kiezen om je eigen cadeau samen te stellen en gebruik te maken van onze cadeauverpakkingen. Wij hebben ook de mogelijkheid om je eigen persoonlijke cadeau samen te stellen met Cadeautje van de Wijn. Bovendien kan dit geheel in eigen huisstijl!

Wijn aanbiedingen

Altijd gebruik maken van de beste aanbiedingen? Bij Heeren van de Wijn zit je goed! Wij hebben namelijk altijd een geweldige aanbieding van 11+1 gratis! Bestel jij 11 wijnen of dit nu dezelfde zijn of verschillende dan krijg je altijd 1 fles cadeau! Ben je dol op koopjes? Houd dan onze aanbiedingspagina in de gaten. Hier komen namelijk regelmatig speciale acties op te staan!

Wijnen van Heeren van de Wijn

Rond het jaar 2001 zijn de Heeren van de Wijn gestart met hun passie. Het leveren van de mooiste wijnen aan horeca, B2B en particulieren doen zij inmiddels al langer dan 20 jaar. Vol energie wordt er gezorgd dat klanten zich tevreden, maar ook vooral gewaardeerd voelen. Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel. Wij importeren een groot deel van de wijnen zelf uit Europa en hebben een goede samenwerking met collega importeurs. Hierdoor zorgen we ervoor dat we ons assortiment compleet houden. Dus, ben jij op zoek naar wijnen met messcherpe prijzen? Laat je wijn eenvoudig bezorgen! We voorzien je graag van persoonlijk advies.

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.