Wijn als relatiegeschenk

Jaar na jaar staat wijn in de top tien van populairste relatiegeschenken. Het is dan ook de ideale manier om de ontvanger op een geslaagde manier te verrassen. De relatiegeschenken van Heeren van de Wijn zijn zeer divers, zowel qua smaak als het design. Met zoveel keus vind je gegarandeerd het perfecte cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze houten kist met twee heerlijke flessen Guadalupe WMS, gemaakt van authentieke Portugese druiven. Of onze eigen Heeren-pakketten, zeer smaakvol met een frisse witte wijn en volle rode wijn. Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk hieronder ons assortiment.

Cadeaus uit onze webshop

De Heeren hebben ruim 200 cadeaus voor jou geselecteerd!

Borrelpakket Frankrijk

37,95
Een heer-lijk borrelpakket met twee Franse wijnen, de Petit Paradis en La Tannerie. In het pakket vind je ook een stukje

Metal Label Wit & Rood in luxe houten kist

28,95
Krachtpatsers uit Australië gerijpt op houten vaten, voorzien van een uniek metalen label.

Heeren van de Wijn Murano Kelnersmes

7,50
Heb je de hele dag hard gewerkt en wil je ‘s avonds een wel verdiend glas wijn inschenken, maar kom

Nius de Nada in luxe houten kist

14,95
Met de woorden “de Nada” , wat in het Spaans “graag gedaan” betekent, maakt deze fles een ultiem bedank cadeau!

Cadeautje van de Wijn

Met één druk op de knop, vandaag besteld, morgen bezorgd!
Zowel bij je relatie op kantoor, thuis of bij jullie op de zaak.

Met Cadeautje van de Wijn verras je jouw zakelijke relaties en werknemers op een wel heel bijzondere manier! Samen met Cadeautje van de Wijn stel je eigen persoonlijke cadeaus samen, volledig in je eigen huisstijl. Geef een cadeau dat verder gaat dan een fles wijn. Benieuwd hoe? We vertellen je graag meer!

Cadeautje van de Wijn

Wijn: het lekkerste relatiegeschenk

Elk jaar weer een geslaagd cadeau

Een mooie fles wijn is de ideale manier om de ontvanger te verrassen. De opening van een bedrijfspand, het proosten op een nieuwe samenwerking of het bijzonder maken van een andere gelegenheid, wijn als relatiegeschenk is altijd een goed idee! Het is mogelijk om de flessen vooraf te bestellen zodat je ze altijd achter de hand hebt, maar je kunt ze ook op het moment kopen dat je ze nodig hebt. Je hebt keuze uit een ruim assortiment verschillende cadeaus. Ben je meer op zoek naar iets anders dan een standaard fles wijn? Bij ons bestel je ook eenvoudig borrelpakketten en proefdozen. Om deze leuk aan te kleden, hebben we meer dan 400 verschillende cadeauverpakkingen.

Persoonlijk advies

Zorg voor een glimlach

Wil je jouw zakelijke relatie écht blij maken? Dan is het essentieel om de juiste keuze te maken. Vertel ons waar je precies naar op zoek bent en wij vinden het voor je! Niet helemaal zeker waar de ontvanger op zit te wachten? Ook dan helpen we je graag met het uitkiezen van het perfecte relatiegeschenk. Samen zorgen we ervoor dat deze aansluit bij jou wensen en uiteraard bij die van de ontvanger. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat het nu eenmaal niet makkelijk is om de ideale keuze te maken uit meer dan 500 wijnen!

Bruisend geschenk

Maak van elk moment een feestje

Iets bijzonders te vieren? In dat geval is champagne het perfecte relatiegeschenk om te geven. Het is het ideale drankje om van elk moment een feest te maken. En met onze cadeauverpakkingen wordt het nog feestelijker! Meer op zoek naar een ander soort bubbels? In ons assortiment vind je ook verschillende soorten cava en prosecco.

Uitgebreid assortiment

Veenendaal

Heeren van de Wijn Veenendaal foto pand

Wageningen

Heeren van de Wijn Wageningen pand

IJsselstein

Heeren van de Wijn IJsselstein

Wijnbar

Wijnbar IJsselstein Heeren van de Wijn

Ede

Heeren van de Wijn Ede Groothandel