Wijnblog

Zin in december!

feestdagen

We hebben bij Heeren van de Wijn erg veel zin in de feestdagen! We trekken alles uit de kast om de feestdagen van jullie perfect te laten slagen. We hebben prachtige wijnen in huis gehaald die net even iets meer feestgevoel brengen en prachtig zijn om cadeau te geven.

Veel mensen komen ook bij ons met bijzonder leuke briefjes, waarop ze een kerstmenu geheel uitgedacht hebben. Het is altijd weer een uitdaging om iedereen met de juiste wijn naar huis te sturen. Op papier kan een gerecht toch heel anders er uit zien, dan wanneer het op je bord ligt. Super vinden wij het om respons te krijgen van mensen die erg tevreden en blij waren met combinaties van wijn en eten, welke wij voorgesteld hadden. Kerstdagen zijn voor veel mensen speciale dagen, waarbij samen zijn, toch het aller belangrijkste is!

In al deze mooie dagen is het ook erg leuk om wat vaker een glas Champagne te schenken. We hebben een heel mooi champagnehuis in onze winkels staan, een champagnehuis waarbij we er ook erg trots op zijn dat het bij ons te koop is!

Besserat de Bellefon is een authentiek Frans champagnehuis met een lange historie en druiven van absolute top wijngaarden. Besserat de Bellefon wordt geroemd en is geliefd om zijn intens zachte bubbel, de champagne geeft hierdoor een heel verfijnd en romig mondgevoel. De Besserat de Bellefon hebben we in diverse variaties, van Extra Brut, Rosé naar Blanc de Blancs en Sec… en alles wat hier tussen zit. Natuurlijk ook in diverse flesformaten!

Champagne en Oud&Nieuw zijn natuurlijk onlosmakend met elkaar verbonden, maar denk ook eens aan de Bellefon de Besserat Rosé bij een prachtig trio van garnalen als voorgerecht bijvoorbeeld bij het kerstmenu. De mogelijkheden zijn oneindig!
Mooie dagen!
Esther Zwanink Stevens