Fles wijn laten bezorgen

Wil jij jouw fles wijn laten bezorgen? Dat kan eenvoudig via de webshop van de Heeren van de Wijn! Je hoeft je deur niet uit, niet in lange rijen te staan, maar gewoon vanuit je bank je favoriete wijn bestellen. Met maar liefst 500 kwaliteitswijnen, hebben we een ruim assortiment waar je uit kan kiezen. Geschikt voor iedere gelegenheid! Kies jouw favoriete rode, witte  of rosé wijn. Voor de liefhebbers hebben wij ook biologische wijnen en veganistische wijnen!

Het leukste cadeau om te geven!

Een fles wijn is een ideaal cadeau om iemand te verrassen. Kies bijvoorbeeld uit onze samengestelde cadeaupakkettenOp deze manier heb je al een prachtig cadeau ingepakt en al! Wil je toch liever je eigen cadeau samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Met Cadeautje van de Wijn kan jij een persoonlijk cadeau samenstellen waarbij je je eigen huisstijl bepaald. Bovendien hebben wij ook nog geweldige cadeauverpakkingen. Nu is jouw cadeau helemaal een feestje!

Diverse wijnen

Wijn aanbiedingen

Ben je dol op aanbiedingen? Bij Heeren van de Wijn hebben wel altijd de leukste acties! Je profiteert namelijk altijd van onze 11+1 gratis aanbieding! Koop jij 11 flessen wijn, dan krijg je er 1 cadeau! Koop dezelfde flessen of combineer diverse soorten. Ben jij een koopjesjager en wil je graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Wij hebben een speciale aanbiedingspagina waar regelmatig nieuwe en speciale aanbiedingen op komen. Dus, houd de pagina in de gaten!

Wijnen van Heeren van de Wijn

Met passie en liefde is Heeren van de Wijn al 20 jaar bezig om de beste wijn te leveren. Dit doen wij zoal aan de horeca, particulieren en B2B. Wij willen onze klanten voorzien van het beste en de kwaliteit zo hoog mogelijk houden. Dit maken wij waar door ons assortiment zelf te importeren uit Europa. Dit doen wij door goed contact te onderhouden met onze collega importeurs. Om ervoor te zorgen dat onze klanten het allerbeste krijgen, zijn we altijd op de hoogte van de diverse wijnsoorten.

Altijd welkom in onze winkels!

Bij Heeren van de Wijn hebben we een ruim online assortiment. Ook hebben we de scherpste aanbiedingen. Heb je wijn advies nodig? Je bent altijd welkom in een van onze wijnwinkels! Onze wijnprofessionals helpen je graag met het maken van de beste keuzes. Wil je de wijn eerst even proeven? Dat kan in IJsselstein, Wageningen of Veenendaal!

 

 

Wil je nog meer weten?

Stel gerust jouw vraag per mail aan ons via info@heerenvandewijn.nl of bel ons op 0318-514900.
Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.